Regulasi Lalu Loro Amarga Operasi Jembatan Çark Creek

regulasi lalu lintas amergo krenjak mlaku
regulasi lalu lintas amergo krenjak mlaku

Amarga kerja jembatan ing Çark Creek, Serdivan Adnan Menderes Caddesi (Kanal Panas Panas) bakal ditutup menyang lalu lintas ing loro arah kasebut, Senin, 2 Maret. Lalu lintas bakal diwenehake ing arah Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.


Bagean 360 meter Adnan Menderes Avenue (Saluran Terusan Panas), sing dibangun dening Munarya Metropolitan Sakarya ing jambatan impeller lan bakal nyambung Boulevard Sebahattin Zaim, Serdivan Adnan Menderes Avenue lan Jalan Hasır, bakal ditutup menyang lalu lintas ing loro arah ing Senin, 2 Maret. Lalu lintas bakal diwenehake menyang arah Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi arah.

Kanggo manungsa waé warga kita

Ing pratelan sing digawe, "Sawise rampung karya tumpukan, dalan bakal dibukak separa menyang lalu lintas lan lalu lintas kendharaan bakal diwenehake nalika budhal lan rawuh. Supaya warga kita bisa ngrampungake urip lan aman properti lan bisa ditindakake kanthi cepet, tanpa tundha, pembalap kita njaluk kanthi tundhuk karo pratandha lalu lintas lan spidol lan nggunakake rute alternatif. Kajaba iku, parkir kudu dihindari ing Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi, ing ngendi lalu lintas bakal diarahake, kanggo nyegah aliran lalu lintas. Matur suwun kabeh warga kanggo sensitivitas. "

regulasi lalu lintas amergo krenjak mlaku
regulasi lalu lintas amergo krenjak mlaku

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar