Rencana Mobil Domestik Coronavirus Rencana TOGG

corongavirus mobil pilihan lokal mudhun
corongavirus mobil pilihan lokal mudhun

Coronavirus, sing diwiwiti ing China lan kuwatir ing saindenging jagad, uga nyebabake pengaruh ekonomi ing jero. Nalika akeh perusahaan mandheg produksi ing China, Kongres World World dibatalake. Pembatalan kongres uga nyebabake rencana TOGG.


World GSM Association (GSMA) dibatalake dening Mobile World Congress (MWC), sing direncanakake bakal ditindakake ing Barcelona, ​​Spanyol tanggal 24-27 Februari, nanging meh 19 perusahaan teknologi mobile mutusake ora bakal mlebu amarga ana wabah koronavirus (Kovid-40) anyar. ngumumake yen iku.

Ing pratelan ditulis saka GSMA, nyatakake organisasi kasebut ora bisa ditahan amarga pamrentah Spanyol mutusake mundur saka pameran kasebut sanajan ora bisa nyebutake pamrentah Spanyol "ora duwe alasan kesehatan kanggo pembatalan kasebut".

Ngandharake yen "ora mungkin" nggayuh kongres ing kahanan saiki, mula ditekani manawa "kahanan sing ana hubungane karo coronavirus jinis anyar kanthi cepet".

Amarga wabah Kovid-19, ana 40 perusahaan, kalebu LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, Sony, NTT Docomo, Gigaset, Umidigi, Intel, Vivo, McAfee, Facebook lan Cisco, wis mutusake ora melu MWC.

mwc'y saben taun saka Turki iki njupuk kontribusi serius. Turki Cars Initiative Group (TOGG) diprodhuksi dening automakers domestik ing Eropah uga envisions introduksi saka taun iki kang padha. Coronavirus uga nyelehake acara sing direncanakake TOGG.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar