Dhaptar Calon Diperolehi kanggo Ujian Lisan Tugas kerja TCDD Tasimacilik 184

Dhaptar Calon Diperolehi kanggo Ujian Lisan Tugas kerja TCDD Tasimacilik 184
Dhaptar Calon Diperolehi kanggo Ujian Lisan Tugas kerja TCDD Tasimacilik 184

Proses kiriman dokumen kanggo rekrutmen para pekerja ing macem-macem judhul sing bakal digawe Direktorat Umum TCDD Tasimacilik wis rampung.


Kanggo dhaptar calon sing dokumen sing dianggep cocog lan layak kanggo njupuk ujian lisan Klik kene

Kanggo dhaptar calon sing ora ngirim dokumen utawa sing ora duwe hak kanggo njupuk ujian lisan amarga dokumen dheweke ora disetujoni Klik kene

Calon sing ora melu ujian lisan bakal bisa mréntahaké nganti 21.02.2020. Aplikasi bisa digawe kanthi pribadi utawa ngirim usul menyang nomer fax 0312 309 13 85.

Aplikasi calon sing ora nggawe bantalan kasebut bener nganti wektu sing ditemtokake ora bakal ditampa.

CATETAN: Calon sing ora nampa dokumen kasebut sanajan ngirim dokumen kanthi mail; bakal nempel ing petisi bantahan dokumen sing nuduhake yen dokumen kasebut wis dikirim (output internet sing nuduhake status pangiriman surat).

Asil bantahan bakal diumumake tanggal 28.02.2020 kanthi tanggal ujian.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar