Dina iki ing Sejarah: 15 Februari 1893 Railway

Anatolian Railway
Anatolian Railway

Dina iki ing Sejarah
15 Februari Perjanjian konsesi sepur Ankara-Kayseri lan Eskişehir-Konya ditandatangani karo 1893 Anatolian Railway Company. Sadurunge persetujuan iki, oposisi Jerman dicegah kanthi nindakake macem-macem rapat antarane Kantor Manca Jerman lan Kantor Manca Inggris. Perancis diwenehake konsesi anyar.
Marschall von Bieberstein, sing bakal nampa konsesi Railway Baghdad tanggal 15 Februari 1897, dadi duta besar Jerman menyang Jerman lan tetep ing posisi iki suwene 15 taun.
15 Februari 1914 Sesambungan antara Jerman lan Prancis. Partai-partai iki saiki ditampa bebarengan karo zona pengaruh ing Kakaisaran Ottoman lan sarujuk marang aktivitas kasebut.




Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar