ESTRAM 48 Pengendara Bus Bakal Dijupuk

bis bus estram bakal dituku
bis bus estram bakal dituku

Kanggo sing nggolek kerja ing Eskisehir, Estram Light Rail Systems Transportation Inc., salah sawijining afiliasi Munisipalitas Metropolitan liwat İŞKUR. 48 iklan rekrutmen diterbitake dening. Miturut pratelan kasebut, pembalap bis sing berpengalaman paling ora 1 taun bisa ngetrapake pengumuman iki.


Aplikasi kanggo posisi mbukak bakal dijupuk antarane 05.02.2020 - 08.02.2020. Aplikasi Industri ESTRAM Cahaya Sistem Pengangkutan. Tic. Inc. ' kanggo digawe.

Sasampunipun evaluasi CV saka pelamar, calon sing dianggep cocog yaiku Industri Pengangkutan Sistem Rail Rail ESTRAM. Tic. A.Ş. bakal diundang kanggo wawancara antarane 10.02.2020: 10-00: 14 ing 00.

Keperluan APLIKASI UNTUK PEMBELI DRIVER ESTRAM

Kondisi aplikasi rekrutmen pembalap kutha Eskişehir Metropolitan kayata:

  • Dadi Warga Turki
  • Calon lanang lan wadon bisa nglamar,
  • Paling ora lulusan sekolah rendah,
  • Kanggo duwe kelas E (Old), kelas D (New),
  • Nduwe dokumen SRC2-SRC4
  • Nduwe dokumen psikoteknik
  • Ora ana masalah kesehatan sing nyegah dheweke nindakake tugas; Kanggo nampa laporan utusan sing bakal dijupuk saka rumah sakit umum (kalebu Departemen Psychiatry) ujar "Muga-muga dadi Pemandu Beus Pengangkutan Umum"
  • Kajaba iku, "Prosedur lan prinsip kanggo nyedhiyakake layanan adhedhasar karyawan administrasi swasta, kotamadya, afiliasi lan asosiasi administrasi lokal sing dadi anggota" kudu nduweni kualifikasi sing nyatakake ing artikel 28.04.2018.

DOKUMEN KANGGO UNTUK TANGGAP STAFF ESTRAM

    • KTP sing nomer ID
    • Salin lisensi
    • Dokumen psikoteknik SRC
    • foto


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar