Indian firm firm Wins Railway Mainender for Saudi Arabia

firma india menang saudi arabia tender pangopènan kereta api
firma india menang saudi arabia tender pangopènan kereta api

Menehi tender perawatan raksasa dening perusahaan kereta api India Larsen lan Toubro (L&T). Etihad Rail, perusahaan rute resmi Uni Arab Emirates, yaiku perusahaan sing ngatur transportasi barang lan transportasi penumpang, lan minangka perusahaan sing tujuane nggedhekake jaringan rel.


Larsen & Toubro saka India, pembida paling apik kanggo tender pangopènan sing bakal ditindakake ing pitung lokasi sing béda ing Uni Emirat Arab. L&T, sing diumumake minangka pemenang tender kanthi rega $ 510 yuta, bakal kerja bareng mitra China Power China International (PCI) ing proyek iki.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar