Pangurus Umum Anyar menyang Perusahaan Metro Istanbul

iku metro anyar kanggo perusahaan istanbul
iku metro anyar kanggo perusahaan istanbul

Özgür Soy wis diangkat dadi manajer umum perusahaan miturut tugas anyar sing ditemtokake ing akun media sosial Metro Istanbul, sing kagandhèng karo Istanbul Metropolitan Istanbul.


Ing pratelan sing digawe perusahaan, "Pak. "Sugeng rawuh ing kulawarga Metro Istanbul," ujare Özgür Soy, lan muga-muga sampeyan sukses ing kiriman enggal. "

Sapa Özgür Soy?

Özgür Soy lair ing taun 1970. Sawise pendhidhikan ing Sekolah Tinggi Jerman, dheweke nampa gelar Teknik Mesin ing Boğaziçi University lan nyekel Master of Business Administration (MBA) saka INSEAD. Dheweke ngrampungake Program sertifikat Manajemen Pelabuhan kanthi beasiswa saka Pamrentah Singapura miturut Program Kerjasama Singapura. Dheweke isih ana ing tesis PhD ing Universitas Teknik Istanbul.

Özgür Soy, sing wis kerja ing manajemen perusahaan kayata Kumport, Procter & Gamble, DHL, Schneider Electric, Arçelik, Borusan Logistics, Trenkwalder; Yeditepe University lan marang UU International Course Logistics Management, Turkey wis melu dadi pembicara ing akeh Konferensi ing Eropah lan Timur Tengah.

Özgür Soy, sing kapilih dadi Metropolitan Munisipalitas Istanbul Metropolitan tanggal 13 Februari 2020, duwe 2 bocah lan ngomong basa Inggris lan Jerman kanthi lancar.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar