Imamoglu Ngunjungi cedera ing Kacilakan Plane

imamoglu ngunjungi cedera ing kacilakan pesawat
imamoglu ngunjungi cedera ing kacilakan pesawat

warga Ketua IMM Ekrem İmamoğlu tatu ing kacilakan ing bidang sing guncang Turkey, piyambakipun ngunjungi rumah sakit lan dianggep ing Kartal Pendik. Obrolan karo cedera sing apik, İmamoğlu nyatakake kekarepan marang para korban lan sedulure, "Ora suwe".


Perwakilan Metropolitan Istanbul (İBB) Presiden Ekrem İmamoğlu ketemu karo Gubernur Istanbul Ali Yerlikaya ing meja krisis sing disiyapake ing Bandara Sabiha Gökçen sawise pesawat kasebut tiba ing wayah sore. İmamoğlu, sing nampa katrangan babagan kedadeyan kasebut lan melu rapat koordinasi, banjur Pendhidhikan Pendhidhikan lan Penelitian Universitas Marmara lan Kartal Dr. Dheweke ngunjungi Rumah Sakit Pelatihan lan Penelitian Lütfi Kırdar. İmamoğlu, sing nampa informasi saka panguwasa rumah sakit babagan warga sing isih diobati, ngobrol karo wong sing ciloko lan sedulure. İmamoğlu, sing ngucapake pangarep-arep kanggo "sehat cepet", nyoba menehi moral kanthi ngobrol karo wong sing cilaka. Ing kacilakan ujar "Aku percaya nasib", dheweke nuduhake foto bapake, sing digawa karo İmamoğlu, menyang Presiden İBB. Imamoglu uga ketemu karo turis sing cilaka lan ngrungokake masalah.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar