Menteri Varank: Kita Mbesuk Sektor Automotif

kita ing masa depan industri otomotif menteri
kita ing masa depan industri otomotif menteri

Industry lan Mentri Teknologi Mustafa Varank, tokoh ing rikma saka organisasi internasional nyatakake Turki 2019 diubah munggah kaping pirang-pirang daging, "Aku iki bakal terus ing 2020 revisi. taun iki, karo investasi kanggo wutah ing Turki bakal sehat. "Ngandika.


The World Bank, ing industri Turki lan Association Business Rakyat (TUSIAD), International Investor Association (YASED) lan Turki Majelis Exporters dianakaké ing Istanbul ing kerjasama karo "Trade lan Global Value Chain Konferensi" wiwit. Ngomong babagan pambukaan acara kasebut, Varank nyathet yen faktor paling penting sing mbentuk ekonomi global sajrone 30 taun kepungkur yaiku rantaian nilai global, lan nyatakake yen jaringan produksi sing digawe dening perdagangan internasional lan investasi wis nggawe negara, perusahaan lan karyawan luwih terkait.

LAPORAN PEMBANGUNAN GLOBAL

Menehi negesake yen kerjasama internasional dibutuhake luwih dhisik, Menteri Varank ujar, "Mangkene, Laporan Pembangunan Global, Bank Dunia nliti rantai nilai kanthi rinci lan menehi saran kebijakan, minangka referensi sing kuwat kanggo kita."

2023 STRATEGI INDUSTRI lan TEKNOLOGI

Varank, 2023 Industri lan Teknologi nyatakake strategi produksi Nilai-ditambahake, lan tumuli padha mbagé sing ngaktifake kawicaksanan kanggo nggawe breakthroughs ing teknologi kritis Turkey kanggo mbusak liga ndhuwur, banjur padha wanted kanggo sijine siji ing donya ekonomi paling majeng. "Saben langkah sing bakal ditindakake lan bakal ditindakake negara kita menyang wilayah sing duwe nilai ditambah dhuwur ing rantai nilai global," ujare Varank.

CONTO negara TURKEY

Varank ujar manawa ing laporan Bank Dunia sing relevan, sawetara proposal kebijakan sing digawa menyang negara-negara kanggo nggabungake rantaian nilai kanthi luwih canggih, lan manawa kementerian kasebut wis ditindakake kanthi intensif meh kabeh usulan kasebut sajrone 1,5 taun. Varank kanggo Turkey, bakal dadi conto kanggo akèh negara ing bab iki kasunyatan sing saringan nyatakake.

ENVIRONMENT BISNES

Ngandharake yen wis tekan papan sing kaping 2 ing Indeks Bisnis Entuk Bisnis ing Bank Dunia kanthi 27 kabisat sajrone 33 taun kepungkur, berkat pembaharuan strukture sing ditindakake, ujare Varank, "Kita nggarap nuduhake kinerja sing padha ing taun iki. Kita bakal nggawe akeh pengaturan sing bakal nggawe lingkungan bisnis luwih ramah investor, nggampangake perdagangan lan nyengkuyung investasi. "

PROJEK PILOT DENGAN BANK WORLD

Nyatakake yen dheweke bakal nggawe proyek pilot karo Bank Dunia ing industri otomotif, Menteri Varank ujar: "Proyek iki bakal dadi peran utama ing kabijakan pembangunan supplier lokal. Kanthi proyek kasebut, kita bakal nggawa perusahaan multinasional sing digunakake ing negara kita ing sektor lan supplier lokal, lan fokus kanggo ningkatake kapasitas ing wilayah kayata efisiensi, manajemen manajemen, proses produksi lan kualitas. Kamentrian kita uga supaya bisa ngembangake aplikasi skala sing beda ing sektor kanthi entuk metodhe program iki. "

PRODUKSI DENGAN TEKNOLOGI KESELMATAN

Turkey, Uni Eropah nyatakake yen Varank Supplier paling gedhé ing lapangan automotive, produksi majeng teknologi karo struktur cocok kanggo standar donya, ngandika. Varank, "Turki iku Car of project, kita lagi nggawa kaunggulan kita menyang wilayah anyar lan macem. Kita pengin ngluwihi ngasilake mobil ing kene, kita mikir. "

KITA KITA NGAKTIKO KANGGO

Varank, penjelasan owah-owahan tèknologi ing industri automobile, "Turki iku Otomobili'yl bangunan account kita kanggo saingan ing pasar global, kita ngomong ing mangsa industri kita uga duwe wong. Proyèk iki uga bakal dadi industri supplier otomotif kanggo nganyari dhewe kanthi teknologi anyar. "

PELAWAN KOMPETISI GLOBAL

Varank nyathet yen dheweke butuh ide, pengetahuan, lan perspektif sing unik, lan bakal terus kerja bareng karo kabeh pihak sing duwe kepentingan ing sektor umum lan swasta, lan bakal dadi salah sawijining pemain sing paling kuat ing kompetisi global karo produk lan teknologi sing dikembangake.

POSITIF TREND

Nerangake manawa indikasi keyakinan ekonomi terus saya tambah, Varank nyatakake manawa kebangkitan produksi produksi industri wis diamati, lan yen tren positif bakal tetep permanen, lan produksi lan tenaga kerja tambah nilai bakal konsentrasi.

PREDIAKS GRATIS

Mentri Varank, 2019 ing organisasi internasional kalebu Bank Donya, bilih ramalan sing wutah kanggo Turkey revises munggah kaping pirang-pirang, "Aku iki bakal terus ing 2020 lan aku pracaya yen revisi iki. taun iki, karo investasi kanggo wutah ing Turki bakal sehat. "Ngandika.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar