Kantor Promosi Mobil Domestik TRNC Dibukak

kantor promosi mobil domestik kktc dibukak
kantor promosi mobil domestik kktc dibukak

Kantor promosi GÜNSEL, mobil domestik lan nasional negara kita, sing dirancang dening 109 insinyur Turki lan produksi prototipe wis rampung lan ngenalake partisipasi 20 wong ing 3000 Februari, dibukak ing Nicosia Dereboyu.


Ing "Kantor Promosi Günsel", ing endi B9, sing wis tekan tahap produksi, dipamerake lan menehi kesempatan kanggo nliti model GÜNSEL B9, informasi rinci bisa dipikolehi karo model, merek lan fitur teknis sing ana gandhengane karo GÜNSEL. Drive drive kanggo GÜNSEL B9 bakal kasedhiya kanggo janjian ing Kantor Promosi GÜNSEL, sing mbukak lawang kesempatan kanggo nyoba merek GUNSEL kanthi nyenengake lan penasaran, bakal adol ing merek GÜNSEL ing Kantor Promosi GUNSEL.

Model kapindho ditampilake ing "J9" ...

GÜNSEL, sing mlebu sektor otomotif kanthi GÜNSELB9, dipamerake ing GÜNSEL Promosi Office ing model nomer loro "J9" ing segmen SUV, sing bakal narik perhatian kanthi desain interior lan eksternal sing unik lan apik, uga garis dinamis lan cetha lan fitur peralatan sing beda. ngadeg minangka mobil kulawarga gedhe kanthi lawang.

Professor Dr. Cathetan Suat Günsel: "Kita Nggawe Target lan Rencana Kita ing Sektor otomotif ..."

Nyebut GÜNSEL lan Republik Turki Siprus Lor wis mlebu ing industri otomotif kanthi dadi salah sawijining negara sing ngasilake mobil, Dhewe Ketua Dewan Kepemimpinan. Dr. İrfan Suat Günsel ujar manawa rencana target padha karo owah-owahan lan pangembangan ing industri otomotif lan dheweke pengin nggawe kesempatan kanggo nggayuh pamirsa kanthi nggunakake investasi.

Dheweke ujar manawa Kantor Promosi GÜNSEL, sing dibukak adhedhasar strategi kita dadi merek sing bisa dipercaya lan adiluhung ing pasar mobil listrik, minangka konsep visi identitas perusahaan kanggo nggawe kesadaran merek lan nyepetake proses merek.

Professor Dr. İrfan Suat Günsel ujar, "Dene GünSEL, sing dilengkapi teknologi lan desain sing canggih, tujuane nambah nilai kanggo negara lan wilayah kita minangka merek inovatif ing segmen mobil listrik, penting ing layanan penjualan lan dodolan sing bakal diwiwiti karo produksi massa. Pisanan, kita nawakake Günsel B9 kanggo rasa penggemar lan penggemar mobil.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar