Kompetisi Sledol Pesta Uludag Musim Panas Wis Ngaso

Kompetisi Sledol Pesta Uludag Musim Panas Wis Ngaso
Kompetisi Sledol Pesta Uludag Musim Panas Wis Ngaso

Pemenang saka Kompetisi Wanita Carton sing dianakake ing lingkup Festival Musim Panas Uludağ, sing diatur kaping papat ing taun iki dening Bursa Metropolitan Municipality, diganjar emas. Penghargaan saka papan pisanan, kaloro lan katelu ing 2 klompok beda dituduhake dening Ahmet Bayhan, Kepala Dinas Pencet lan Hubungan Umum Perbandaran Metropolitan.


Persaingan, sing dadi peserta ing dina kaping loro ing Festival Musim Panas Uludağ nampilake minat sing gedhe lan 36 wong sing saingan, dianakake ing Zona Pembangunan Kurbağakaya Teleferik kaping 2. Upacara penghargaan acara, sing dibubarake, diadakake ing wilayah sing padha. Acara kasebut, sing diatur kanthi koordinasi karo Metropolitan Municipality lan Bursa Union Promosi Union, direncanakake ing kategori "Desain Paling Apik" lan "Wektu Paling Anyar". Ing kategori 'Desain Paling Apik', Enes Balta teka kaping pisanan kanthi 85 mata, Hüma Yılmaz kanthi 80 poin lan Muratcan Turan kanthi 75 poin. Ing kategori 'Wektu Paling Terbaik', Hüma Yılmaz teka pisanan kanthi 64 meter, Ömer Eymen kaping pindho kanthi 55 meter, lan Abdullah Coşar katelu kanthi 50 meter. Pemenang dianugerahi kanthi hadiah lengkap, nomer loro karo setengah, lan nomer telu karo seper emas.

Ing pratelan kasebut ing upacara penghargaan kasebut, Ahmet Bayhan, Kepala Metropolitan Municipality Press and Public Relations Department, ngelingake yen wis ngatur kompetisi sling karton sajrone 2 taun lan nyatakake yen dheweke ngupayakake ngembangake acara kasebut ing taun-taun bakal teka. Nyebut manawa organisasi sing padha dianakake ing Rusia lan negara-negara Skandinavia, lan desain sing beda lan apik banget ing Bursa uga tampil ing kompetisi kasebut, Bayhan matur nuwun marang wong sing wis kontribusi ing acara kasebut.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar