Kursus ski online diwiwiti ing Pusat ski Ski Kartepe

Kursus ski online diwiwiti ing Pusat ski Ski Kartepe
Kursus ski online diwiwiti ing Pusat ski Ski Kartepe

Kursus ski gratis kotamadya Kartepe miwiti latihan. Pelatihan kasebut diwenehake nalika Selasa lan Kemis dening pelatih olahraga kotamadya ing puncak ing Pusat Ski Kartepe.


Kursus ski, sing diatur gratis saben taun dening Perbandaran Kartepe, diwiwiti tanggal 11 Februari kanthi partisipasi sing kuat. Siswa umur 10-18 bisa melu kursus, sing bakal udakara rong wulan ing Pusat ski Ski Kartepe. Kajaba iku, sajrone latihan, peralatan ski diwenehake kanthi gratis kanggo para pelatih dening kotamadya Kartepe.

"INGO BISA KANGEN ING KARTEPE"

Kartepe, minangka salah sawijining pusat pariwisata musim sejuk sing paling populer ing Wilayah Marmara, terus nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi sumbangan Kotamadya Kartepe, uga kegiyatan olahraga lan uga kegiyatan sing nyengkuyung olahraga. Ing taun 2020, akeh wong enom saka Kartepe bakal entuk manfaat saka kursus ski gratis sing diatur kanthi ujar "Ora ana bocah sing ora ngerti ski ing Kartepe".



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar