Ekspedisi Mobil Kabel Uludağ Bakal Wiwiti deui

Uludag Mobil Kabel Bakal Miwiti Lagi
Uludag Mobil Kabel Bakal Miwiti Lagi

Bursa Teleferik AŞ ngumumake manawa penerbangan kasebut bakal diwiwiti maneh ing jam 14.30 amarga angin normal.


Wis diumumake manawa mobil kabel kasebut, sing menehi transportasi alternatif ing antarane pusat kutha Bursa lan Uludağ, bakal diwiwiti maneh wiwit esuk amarga nyuda efek angin.

Ing pratelan sing ditindakake Bursa Teleferik AŞ, "fasilitas kita bakal mbukak ing 14.30:XNUMX amarga angin bali normal."



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar