Museum Automobil Nasional GUNCEL, Museum Seni Gunsel.

Museum Seni Gunsel GUNSEL, Mobil Nasional TRNC ditetepake
Museum Seni Gunsel GUNSEL, Mobil Nasional TRNC ditetepake

Kira-kira 20 Karya Artis Cypriot lan Artis Donya ing Turki bakal diluncurake ing "Museum Seni Günsel", sing bakal dibukak ing 700 Februari ing Nicosia ing tanggal XNUMX Februari, dina nalika GÜNSEL bakal dipromosikake.


"Museum Seni Günsel" saka "Günsel", mobil domestik lan nasional negara kita, ditetepake. "Günsel Art Museum", ing sekitar 700 karya Cypriot lan Artis World Award sing bakal ditindakake, bakal mbukak ing dina sing padha kanthi introduksi "GÜNSEL", sing bakal dipromosikake ing Elexus Hotel tanggal 20 Februari.

Menehi pentinge integritas masyarakat, kulawarga Günsel bakal mediasi enggo bareng identitas budaya ing Cyprus karo lingkungan seni nasional lan internasional karo museum sing diadegake. Kira-kira 700 karya seniman sing menang penghargaan saka Siprus lan Turki bakal dipamerake ing musium kasebut. Museum kasebut kalebu lukisan minyak lan akrilik, cetak asli, ukiran, linoleum, silkscreen, lithografi, cetakan kayu, uga arca lan karya keramik.

"Gunsel Art Museum" saka "GUNSEL" ditetepake… "Kita bakal ngaktifake identitas budaya Siprus bareng karo lingkungan seni nasional lan internasional ..."

Cedhak Fakultas Kesenian lan Desain Universitas East, Kepala Dinas Grafis lan Direktur Museum Seni Günsel, Assoc. Dr. Ing pratelan babagan Museum Seni, Erdoğan Ergün Günsel ujar manawa "GÜNSEL", mobil nasional nasional lan domestik TRNC, ngidini lair saka museum seni kanthi kontribusi kanggo budaya lan seni.
Nyariosaken bilih musium minangka salah sawijining institusi pendidikan sosial sing efektif, fokus enggo bareng nasional lan internasional, lan uga menehi kaluwihan sejarah karo masyarakat kanthi nilai moral lan moral. Dr. Ergün ujar manawa "Museum Seni Günsel" bakal mediasi enggo bareng identitas budaya ing Cyprus karo lingkungan seni nasional lan internasional ing pusat kutha Nicosia.

Assoc. Dr. Ergün ujar, "Tujuan kita yaiku kanggo ngasilake generasi mbesuk sing seneng seni. Kita nawakake pengunjung koleksi koleksi karya modern lan aula pameran kanthi rutin, minangka museum sing komprehensif ing ngendi dheweke bisa nyekseni babagan produksi lan produksi. Ing museum kita, ing ngendi karya seni permanen lan permanen sing bakal dipamerake bakal dipamerake, kira-kira 700 karya bisa ditonton. "

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar