Kacilakan ing Garis Tram Kabataş Bağcılar ing Kamera

kacilakan ing dalan bagcilar tram line std asli
kacilakan ing dalan bagcilar tram line std asli

Kacilakan sing nglibatake tram sing mlaku ing rute Bağcılar Kabataş direkam nganggo kamera.


Trem sing ngladeni ewu wong saben dinane bisa nemoni kacilakan. Kadhangkala trem sing tabrakan karo kendharaan kadang-kadang bisa lolos, lan kabeh kacilakan kasebut direkam nganggo kamera.

Istanbul Rail Systems Map



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar