Pabrik Otomotif Domestik kanggo Miwiti Produksi Massa ing taun 2021

pabrik mobil domestik uga bakal ana ing produksi serial
pabrik mobil domestik uga bakal ana ing produksi serial

Menteri Tenaga Kerja lan Keamanan Sosial TRNC Faiz Sucuoğlu ngunjungi pabrik ing endi Günsel, mobil listrik domestik pertama negara, bakal diproduksi, lan Dr. Dheweke nampa informasi saka İrfan Günsel babagan pasinaon.


Miturut informasi sing diwenehake dening Kementerian, İrfan Günsel nerangake manawa produksi B10, sing dibentuk kanthi nggabungake luwih saka 9 ewu potongan karo insinyur dhewe, bakal diwiwiti taun 2021 ing pabrik, sing investasi dibiayai dening sumber daya dhewe, lan kapasitas produksi bakal diwiwiti karo 2021 kendharaan saben taun ing taun 2. Dheweke nyatakake manawa ngrencanakake tekan 2025 ewu kendharaan saben taun 20.

Sucuoğlu ujar, "Informasi sing kita tampa nuduhake manawa prekara liyane penting minangka tenaga kerja sing bakal digawe saka pabrik mobil domestik bakal dadi tenaga kerja sing bakal diwenehake menyang pabrikan industri otomotif. Kita uga wis ngerti manawa protokol kerjasama wis ditandatangani karo 28 perusahaan saka 800 negara kanggo produksi bagean sing dirancang dening insinyur. Kanthi wiwitan produksi massal, negosiasi diselenggarakake karo pemasok kanggo ngasilake bagean-bagean sing nggawe mobil iki. Panaliten nuduhake yen fasilitas produksi digunakake kanggo produksi lan bakal ditetepake ing negara kita kanggo produksi bagian otomatis, ewu wong enom kita bakal duwe kesempatan kerja dadi insinyur lan teknisi, sing bakal nyegah saluran otak. ungkapan sing digunakake.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar