Sepur ing Bus lan Bus ing Pakistan 20 Mati, 55 sing tatu

pemain sepur lan bis ing pakistan dadi tatu
pemain sepur lan bis ing pakistan dadi tatu

Sepur ing Bus lan Bus ing Pakistan 20 Mati, 55 Wong Tiwas; Diumumake manawa 20 wong mati lan 55 wong cilaka ing kacilakan sing kedadeyan amarga tabrakan sepur penumpang lan bis ing kutha Kandhra, Sukkur, Pakistan.


Rana Adeel, wakil komisaris ing kabupaten Sukkur, ujar 20 wong tiwas lan 55 sing padha tatu. Adeel nglaporake manawa ana akeh wong sing lara lan jumlah wong sing mati bisa mundhak.

Tairq Kolachi, petugas layanan kereta api Pakistan, ujar bus kasebut pisah dadi loro amarga kacilakan kasebut. Nyatakake yen kabeh wong-wong sing tiwas amarga kacilakan ing ngendi konduktor sepur lan asistene rada cilaka ana penumpang ing bis.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar