Panguwasa menyang JPMorgan kanggo Osmangazi Bridge lan Gebze İzmir Motorway Stock Sales

panguwasa jpmorgana kanggo jembatan osmangazi lan adol saham gebze izmir
panguwasa jpmorgana kanggo jembatan osmangazi lan adol saham gebze izmir

Otoyol Yatırım AŞ, sing nate nglakoni operasi ing lebuh raya Gebze-İzmir, sing dibahas kanthi lengkap babagan biaya perjalanan antara Istanbul lan Izmir kanggo mobil nalika wektu dibukak, wis sah dadi konsultan kanggo bank investasi internasional JPMorgan.


Informasi babagan wewenang dijupuk saka papat sumber sing cedhak karo subyek.

Turki, siji saka proyèk fasilitas paling gedhé kalebu kreteg Osmangazi Gebze-Izmir dalan tender Nurol Ing April 2009, Özaltın, Makyol, Astaldi lan menang Gocay konsorsium saka perusahaan.

Proyek kasebut, sing duwe biaya investasi total 7.3 milyar dolar, dibiayai karo utang 4.96 milyar dolar, ekuitas 1.5 milyar dolar lan pendapatan 800 juta dolar penghasilan awal.

Sumber sing duwe kawruh langsung babagan subjek kasebut nyatakake, sawise wewenang JPMorgan, para panuku potensial bakal dinilai, "Pira saham sing bakal didol gumantung saka para panuku, rega lan kapentingan."

JPMorgan ora menehi komentar babagan topik kasebut, dene Otoyol AŞ ora nampa wangsulan nalika nulis.

Astaldi Italia, sing nduwe saham kurang saka 19 persen ing proyek kasebut, diisytihake konkordat amarga kena pengaruh banget dening industri penurunan Italia. Ing konteks iki, ing ngarsane ing Turki saka Astaldi taun pungkasan ing Istanbul ing pungkasan Bridge pihak sarujuk kanggo ngedol 33 persen saham ing partner Turki.

Nalika Otoyol Yatırım A.Ş. duwe 26.98 persen Nurol İnşaat lan Özaltın, Astaldi duwe 18.86 persen lan Göçay duwe 0.2 persen.

Iki diumumake ing wiwitan taun kepungkur sing nyoba digawe kanggo nemtokake regane dalan gedhe Gebze-İzmir lan milih konsultan kanggo netepake para panuku potensial.

YAVUZ SULTAN SELİM KANGGO KE KANGGO

Kanthi dana sing digawe dening Enem perusahaan China ing Desember, iki dibayangke ing pers, ing endi bakal tuku 51% jambatan Bosporus Katelu lan Lebuh Marmara Lor. Perusahaan sing dipratelakake yaiku: China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway lan Anhui Expressway.

688.5 JUTUP DOLLAR

Anggota konsortium bakal mbuwang $ 688.5 yuta kanggo kemitraan. Mitra paling gedhe ing proyek kasebut yaiku China Merchants Expressway kanthi saham 31 persen. CMU kanthi saham 20 persen, Zhejiang lan Jiangsu Expressway kanthi 17.5 persen, Sichuan Expressway kanthi 7 persen lan Anhui Expressway kanthi 7 persen.

3 BILLION DOLLAR

Jembar jembatan Yavuz Sultan Selim, sing dhuwuré menara 322 meter, udakara 59 meter. Jembatan kasebut nduwe 1.408 meter lan dawane dawa 2 ewu 164 meter. Biaya investasi 3 milyar dolar. Jembatan Yavuz Sultan Selim duwe garansi saben dina udakara 135 ewu. (Reuters)



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar