Rapat Pengangkutan Ditindakake ing Finike lan Kumluca

patemon babagan transportasi ing finike lan pasir
patemon babagan transportasi ing finike lan pasir

Sajrone révisi karya révisi saka Rencana Umum Pengangkutan Muncopolitan Antalya Metropolitan, ketemu karo kepala lan anggota koperasi minibus sing makarya ing Kumluca lan Finike.


Sajrone rapat kasebut, subjek ijol-ijolan, pembaruan lan rotasi kendharaan bebarengan dibahas. Toko-toko transportasi nyatakake senenge nggawe keputusan kanthi pikiran sing umum.

Sajrone révisi karya révisi saka Rencana Umum Pengangkutan Muncopolitan Antalya Metropolitan, terus rembugan karo pedagang transportasi umum ing kabupaten kasebut. Ing konteks iki, koperasi Fintur, Özkumluca Koperasi lan Presiden Koperasi Hastur lan anggota rawuh ing rapat kasebut ing Unit Layanan Finike.

MASALAH MASALAH LAN SAIKI DAFTAR

Ing pertemuan kasebut, langkah-langkah sing bakal ditindakake kanggo transportasi umum ing Finike lan Kumluca dibahas lan tuntutan para minibus dirungokake. Ing Kumluca Mavikent-Beykonak, tumindak bareng ing kerangka rotasi gabungan, tetanggan Kumluca Olympos-Yazır, transportasi umum ing antarane Finike Hasyurt lan Kumluca, lan ijol-ijolan lan pembaruan kendaraan transportasi umum dibahas.

KOMEN MINDAH

Toko transportasi Finike lan Kumluca, sing nekani rapat kasebut, ngaturake kepuasan karo keputusan pikiran umum babagan masa transportasi lan ndhukung keputusan sing dijupuk. Munisipal Metropolitan Antalya bakal nemoni rapat sabanjure karo para pengusaha transportasi ing Unit Layanan Kumluca.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar