Kamentrian Pertanian lan Kehutanan Kanggo Proses Pilot lan Machinists

pelayanan pertanian lan perhutanan bakal nyewa pilot lan mesin
pelayanan pertanian lan perhutanan bakal nyewa pilot lan mesin

Mekanik kendali lan mekanik kendali pangopènan pesawat bakal dijupuk menyang Direktorat Umum Kehutanan (OGM) Kementerian Pertanian lan Kehutanan.


Miturut pengumuman Direktorat Umum Kehutanan (OGM) Kamentrian Pertanian lan Kehutanan sing diterbitake ing Gazette resmi, aplikasi kanggo rekrutmen 1 pilot lan 1 machinist bakal digawe kanggo OGM Forest Fire Fighting Department Aviation Branch Directorate secara pribadi utawa nganggo mail. Aplikasi iki bisa digawe saka 17:09.00 ing 21 Februari nganti 16.00:XNUMX ing XNUMX Februari.

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar