Propeller Native to Milli Gökbey Helikopter

propeller pribumi kanggo helikopter gokbey nasional
propeller pribumi kanggo helikopter gokbey nasional

Kanthi Proyek Kargo lan Kaca Serat Epoxy Prepreg Development (Kartal) sing bakal ditindakake ing industri pertahanan Turki, katergantungan manca bakal dicopot ing pasokan bahan sing digunakake ing produksi bantalan helikopter. Ing Proyek Kartal, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) minangka kontraktor utama lan KORDSA minangka subkontraktor utama.


Helikopter Gökbey dikembangake dening TUSAŞ sacara lokal lan nasional; Kanthi idin penerbangan sing dirilis dening Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil, nggawe penerbangan sertifikasi pertama taun kepungkur.

Helikopter tujuan umum pisanan, dikembangake lan diprodhuksi karo fasilitas domestik, saiki bakal diprodhuksi sacara lokal karo proyek Kartal ing Gökbey.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar