Proyèk YHT Ankara Sivas Kayaş Elmadağ Seksi Infrastruktur Bekalan Tender Asil

proyek ankara sivas yht kayas elmadag bagean konstruksi konstruksi asil tender
proyek ankara sivas yht kayas elmadag bagean konstruksi konstruksi asil tender

Proyek Sepur Kacepetan Cepet Ankara-Sivas Kayaş-Elmadağ Bagean Infrastruktur Bahan Binaan Konstruksi Tender Asil Tender


2020 perusahaan ngirim tawaran kanggo Proyek Sepur Kacepetan Tinggi Ankara-Sivas Kayaş-Elmadağ, Pembinaan Konstruksi Trafik, yaiku biaya 13055/733.164.402,17 KIK saka Manajemen Railway State Turki (TCDD) kanthi tender 5, YSE YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ menang tawaran karo TL 585.758.884,00.

Tandhan iki nyakup karya Konstruksi Bekalan Infrastruktur saka Proyek Sepur Kacepetan Tinggi Ankara-Sivas, Rute Sepur Kacepetan Tinggi Kayaş-Elmadağ (Km: 12 + 263-Km: 45 + 440). Suwene pakaryan yaiku 300 (telung atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar