Antalya 3. Proyek Sistem Etap Rail terus

Proyèk sistem sepur antalya terus kanthi cepet
Proyèk sistem sepur antalya terus kanthi cepet

Ing ruang lingkup Proyek Sistem Alur Metropolitan Perbandaran Antalya Metropolitan, Lembah Meltem dicopot, sing nyegah prapatan jembatan dalan. Sanktune tabung sementara diluncurake supaya para pejalan kaki bisa lulus kanthi aman menyang Universitas Akdeniz.


Metropolitan Munisipasi terus makarya ing tahapan Otogar-Meltem ing Line System Rail Stage kaping 3. Nalika pungkasan pabrik ril ing Boulevard Dumlupınar wis cedhak, persilangan dalan ing ngarep Universitas Akdeniz ditindakake kanthi cara frenetic.

TEMPORARY PEDESTRIAN WALKED

Prefabs jembatan konstruksi beton sing dikuatake dilebokake ing persimpangan lantai ing ngarep gapura Akdeniz University Meltem. Overpass pejalan kaki Meltem, sing dadi alangan kanggo pakaryan kasebut, aman dipérang dadi 4 bagean lan diilangi. Lampu lalu lintas diselehake 100 meter sisih lor overpass lawas, lan jalur tabung diselehake kanggo ngidini para pejalan mlaku aman menyang Universitas Akdeniz.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar