Sistem Rail bakal ing Tabel ing Ankara

sistem sepur bakal dipasang ing meja ing Ankara
sistem sepur bakal dipasang ing meja ing Ankara

Konferensi "Konferensi lan Sertifikasi Sertifikasi Sistem Rel" bakal dianakake dening Association Sistem Rail ing tanggal 28 Februari 2020. Konferensi kasebut bakal ditindakake ing Balai Konferensi Ostim / Ankara, sedina 1 (siji) dina, 3
Bakal kalebu (telung) panel lan 2 (rong) obrolan.


Konferensi Konferensi lan Sertifikasi babagan Sistem Rail # rus2020; Bakal dileksanakake ing topik utama kendharaan sepur, sistem rel kutha lan isyarat, lan dijaluk dadi pamicara saka 14 perusahaan sing beda, lan luwih saka 100 peserta saka perusahaan utama industri.

Partisipasi ing konferensi gratis lan sing pengin melu kudu isi formulir registrasi pengunjung. Kanggo informasi rinci lan formulir registrasi pengunjung www.rsd.org.t punika kasedhiya ing

Konferensi Jeneng …… .: Konferensi babagan Konfigurasi lan Sertifikasi ing Sistem Rail
Tanggal ……………… .. 28 Februari 2020
............... Lokasi: Ankara / Turkey
Lokasi …………… .. .: Dewan Konferensi Ostim

Kanggo Program Konferensi Klik kene



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar