pembangunan janjeni kanggo kereta api ireng
54 Sakarya

Karet Railway Siap Wiwiti maneh

Projek Karasu Railway wis siyap diwiwiti maneh sawise mandheg kaping pindho ing taun 2012 lan 2017. Perusahaan kasebut, sing diwiwiti taun 2018 kanthi menang proyek benang proyek, sing diwiwiti taun 2019, miwiti Investasi Infrastruktur proyek anyar. [More ...]