24.03.2020 Laporan Detail Coronavirus: Jumlah Patients Penyembuhan 26

Turkey Menteri Kesehatan - Dr. Fahrettin Koca
Turkey Menteri Kesehatan - Dr. Fahrettin Koca

tabèl kang nuduhaké kahanan anyar bab kasus # Coronavirus ing Turki, iki sambungan karo masyarakat.

  • Jumlah kasus: 1.872
  • Mati: 44
  • Perawatan intensif: 136
  • Intubated (sabar ambegan): 102
  • Marasake awakmu: 26
dhaftar sabar virus Corona Turkey
dhaftar sabar virus Corona Turkey

Twiti, sing nerangake imbangan koronavirus tanggal 24.03.2020, Menteri Kesehatan Fahrettin Koca minangka:

Pira? Iki dijaluk saben dina ing taun 195 negara. Losses lan yen ora kasep kanggo Turkey. Ukuran kasebut bisa nyegah mundhak. Gunggung 24 tes ditindakake ing PUTRA 3.952 Pungkasan. Ana 343 diagnosis anyar. Ilang 7 pasien. Salah sijine yaiku pasien COPD. Enem iku umur tuwa. Kita kuat kaya langkah sing wis dijupuk.

Turkey Coronavirus Balance Sheet 24.03.2020/XNUMX/XNUMX

Nganti saiki, udakara 27.969 tes wis ditindakake, 1.872 wis didiagnosis, lan kita wis ilang 44 pasien, sing umume pasien tuwa lan pasien COPD.

11.03.2020 - Kasus Jumlah
13.03.2020 - Kasus Jumlah
14.03.2020 - Kasus Jumlah
15.03.2020 - Kasus Jumlah
16.03.2020 - Kasus Jumlah
17.03.2020 - Total 98 Kas + 1 Mati
18.03.2020 - Total 191 Kas + 2 Mati
19.03.2020 - Total 359 Kas + 4 Mati
20.03.2020 - Total 670 Kas + 9 Mati
21.03.2020 - Total 947 Kas + 21 Mati
22.03.2020 - Total 1256 Kas + 30 Mati
23.03.2020 - Total 1529 Kas + 37 Mati
24.03.2020 - Total 1872 Kas + 44 Mati

Menteri Kesehatan Fahrettin Koca lan Menteri Pendidikan Nasional Ziya Selçuk nggawe pratelan marang anggota pers sawise Rapat Komite Ilmiah Coronavirus. Menteri Koca menehi informasi babagan layar ing endi jumlah kasus bakal diumumake.

Menehi negesake manawa ora ana lembaga kesehatan utawa dokter sing bisa nyegah panyebaran virus kasebut, Koca ujar, "Sampeyan bisa nyegah iki. Sampeyan bisa nyegah kanthi narik omah. Sampeyan bisa nyegah kanthi nganggo topeng yen perlu. Sampeyan bisa ngindhari kanthi ngindhari kontak. Negara kita kuwat ing perjuangan iki. Kita padha sing bakal oleh asil kanthi kekuwatan iki. "

"Jumlah kasus tengah-umur ora kurang"

Ngomong wong-wong sing wis tuwa, Koca ujar, "Jumlah kasus umur tengah ora kurang. Virus kasebut ora mbedakake antarane sing enom, tuwa lan wong tuwa. Yen sampeyan duwe penyakit sing ora dingerteni, virus bakal mbukak lan perawatan bakal luwih angel tinimbang sing diarepake. "

"Mangga ora ndeleng aplikasi minangka preian"

Ngelingake pendhidhikan bocah terus, Menteri Fahrettin Koca ujar:

"Pelatihan diwenehake liwat internet lan televisi sawetara. Aja dianggep aplikasi minangka liburan, nyegah anak sampeyan ora ngerti babagan iki. Dheweke ora kena ditinggalake saka pelajaran lan kanca. "

Informasi bakal dianyari kanthi digital lan dituduhake karo masarakat saben dina.

Menteri Koca nuduhake informasi ing ngisor iki babagan aplikasi sing bakal digawe supaya masarakat nampa informasi sing luwih gampang lan luwih jelas ing wektu iki:

"Ing wektu sabanjure, kita bakal nganyarake total pasien, jumlah tes, jumlah kasus sing wis ilang, jumlah pasien ing perawatan intensif, nomer pasien sing ana ing intubasi, piranti pernapasan, lan pasien penyembuhan, lan kita bakal dituduhake saben dina karo masarakat."

Obat saka China

Merujuk karo jumlah obat sing dijupuk saka China lan panggunaan pasien, Menteri Koca ujar, "136 pasien diwiwiti. Dosis perawatan wis mesthi. Kita ngerti manawa dosis lan kothak rata-rata kanthi saran saka Komite Ilmiah digunakake kanggo pasien, lan paling ora bisa digunakake 5 dina. Kita bakal bisa ngomong kanthi cetha ing minggu sabanjure apa gunane utawa ora. "

"83 yuta ora kudu njupuk tes"

Koca uga menehi penjelasan babagan sapa sing kudu nindakake tes kasebut lan ujar, "83 yuta wong ora kudu menehi uji coba, ora ana aplikasi ing saindenging jagad iki. Amarga yen sampeyan lagi nguji, bisa uga negesake, nanging bisa uga positif sawise 3 dina lan 5 dina. Sampeyan bisa ngerteni akeh wong ing wektu kasebut. Kabeh wong kudu tumindak minangka operator virus, "ujare.

Sorotan saka pratelan Menteri Selçuk minangka ing ngisor iki:

Menteri Ziya Selçuk nyatakake, kanthi saran saka Komite Ilmiah, dheweke mutusake duwe liburan nganti 30 April lan kanggo terus pendidikan jarak jarak lingkup langkah-langkah coronavirus.

Menehi prekara manawa proses kasebut ana masalah sing ditemtokake kanggo sejarah ing saindenging jagad, Selçuk negesake manawa dheweke nganggep masalah kasebut minangka Kementerian kanthi pedagogi lan prioritas kasebut minangka kesehatan kanggo bocah-bocah.

"Kita siyap kanggo kabeh jinis skenario babagan ganti rugi kabutuhan pendidikan lan ujian"

Ngomong manawa dheweke bakal nerusake pendhidhikan kanthi program sing luwih dhuwur lan program lengkap wiwit minggu ngarep, Selçuk ujar:

"Aku pengin kabeh warga negara kita lan wong tuwa dadi bungah. Kita siyap kanggo kabeh jinis skenario babagan rampung lan ganti rugi pendhidhikan lan ujian anak sampeyan. Ora ana sing bisa kuwatir yen kita bakal nindakake apa sing perlu.

Menteri Selçuk nyatakake yen saka wektu, dheweke bakal menehi informasi marang masarakat lan nuduhake sawetara masalah babagan undang-undang, kabutuhan lan ujian sing ana gandhengane karo Kementerian Pendidikan Nasional.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar