25.03.2020 Laporan Coronavirus: Kita Ilang 59 Jumlah Patients

Turkey Menteri Kesehatan - Dr. Fahrettin Koca
Turkey Menteri Kesehatan - Dr. Fahrettin Koca

Twiti, sing nerangake imbangan koronavirus tanggal 25.03.2020, Menteri Kesehatan Fahrettin Koca minangka:


Ing Pungkasan 24 PELAMUNAN, 5.035 tes rampung. 561 diagnosis digawe. 15 pasien kita tiwas. Jumlah pasien sing wis ilang nganti saiki yaiku 59. Jumlah pasien ana 2.433. NOMBOR TIDAK BISA NGENTANGKAN KANGGO PALING HENTI, KONCERN. Ayo coba urip kanthi resiko nul. Iki kaiket kita urip.

Turkey Coronavirus Balance Sheet 25.03.2020/XNUMX/XNUMX

Nganti saiki, jumlah tes ana 33.004 wis ditindakake, 2.433 diagnosis wis digawe, sayangé kita wis kelangan 59 pasien.

11.03.2020 - Kasus Jumlah
13.03.2020 - Kasus Jumlah
14.03.2020 - Kasus Jumlah
15.03.2020 - Kasus Jumlah
16.03.2020 - Kasus Jumlah
17.03.2020 - Total 98 Kas + 1 Mati
18.03.2020 - Total 191 Kas + 2 Mati
19.03.2020 - Total 359 Kas + 4 Mati
20.03.2020 - Total 670 Kas + 9 Mati
21.03.2020 - Total 947 Kas + 21 Mati
22.03.2020 - Total 1256 Kas + 30 Mati
23.03.2020 - Total 1529 Kas + 37 Mati
24.03.2020 - Total 1872 Kas + 44 Mati
25.03.2020 - Total 2.433 Kas + 59 Mati


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar