Penyelenggaraan Platform ing Asil Tender Situs Arifiye Station

Penyelenggaraan Platform ing Asil Tender Situs Arifiye Station
Penyelenggaraan Platform ing Asil Tender Situs Arifiye Station

Penyelenggaraan Platform ing Asil Tender Situs Arifiye Station


1 perusahaan wis menehi penawaran kanggo tender kanggo Ngatur Platform ing Stasiun Kereta Api Arifiye, sing entuk biaya KIK saka TCDD 2019 Layanan Kontrol Pembelian Saham TCDD 730788 (TCDD) 2.459.713,88/8 TL, RASİM İNANÇ İNŞAAT TAAHHÜT NAKLIYAT MİMARLIK ENGINEERING INDUSTRY lan SYARIKAT TRADE LIMITED. 1.827.481,96 perusahaan sing melu tender sing dikirim ing ngisor watesan watesan.

Tender kasebut kalebu karya kanggo ngatur platform ing area stasiun Arifiye ing tlatah Direktorat Wilayah TCDD 1st, sesuai karo barang nuduh 116 lan jadwal rega unit. Suwene pakaryan yaiku 180 dina (wolung atus wolung) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar