Bandara Kahramanmaraş lan Bus Stopected

Bandara lan bus Kahramanmaras mandheg disemprot
Bandara lan bus Kahramanmaras mandheg disemprot

Kotamadya Kahramanmaraş Metropolitan muncrat mandeg bis lan bandara sing digunakake warga ing saindenging kutha.


Kahramanmaraş Munisipal Metropolitan terus makarya kanggo nyemprotake lan disinfeksi kanthi kuat ing lingkup pencegahan nglawan wabah koronovirus. Tim Departemen Layanan Pengangkutan Metropolitan ngrampungake disinfeksi lan disinfeksi tumindak ing bis bis kasedhiya ing saindenging kutha.

Saliyane, disinfeksi lan disinfeksi Bandara Kahramanmaraş lan Terminal Bus, sing nglayani penumpang saka njaba kutha, wis dirampungake dening tim saka Direktorat Kesehatan Lingkungan lan Penyemprotan saka Kahramanmaraş Metropolitan Munisipalitas Metropolitan. Tim Kahramanmaraş Munisipal Metropolitan nglajengaken kegiatan disinfeksi ing saindenging kutha.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar