Ukuran Anyar kanggo Nyemprotake Coronavirus ing Ankara

Langkah anyar kanggo nglawan koronavirus ing kranjang
Langkah anyar kanggo nglawan koronavirus ing kranjang

Perbandaran Ankara Metropolitan nglajengake perang aktif ing Ibukutha kanthi njupuk langkah anyar nglawan wabah koronavirus. Nalika Pabrik Roti Halk maksimalake praktik kebersihan ing titik penjualan, utamane ing wilayah produksi, nindakake proses disinfeksi kanthi cermat ing kendaraan transportasi umum, kendaraan transportasi umum, kendaraan transportasi umum, taksi lan minibus, lan kendharaan layanan Pl Plate. Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş ngumumake yen Munisipalitas Metropolitan bakal kerja sama karo organisasi non-pemerintah kanggo nyebarake panganan kanggo kewan ing dalan supaya bisa nyukupi kabutuhan pangan amarga ditutupe kafe lan restoran.


Perbandaran Ankara Metropolitan terus aktifitas 7/24 sajrone skoping serangan penyakit epidemi ing saindenging ibukutha.

Amarga wabah koronavirus, kabeh unit ngetrapake praktik kebersihan unit miturut koordinasi Pusat Manajemen Krisis lan uga ngenalake langkah lan langkah anyar.

DISTRIBUSI MAMA UNTUK BUKU

Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş ngumumake supaya mulai nyebar distribusi kanthi kerjasama karo organisasi non-pemerintah Perbandaran Metropolitan kanthi kerjasama kafe lan restoran sing nyukupi kebutuhan panganan kewan ing dalan nglawan risiko penyakit.

Manajer Veterinary lan Zoo Cithakan Ankao Metropolitan Perpustakaan Mustafa Şener, sing ujar manawa dheweke bali menyang quarantine, ing ngendi warga bali kasebut disimpen ing Kampus Gölbaşı ing ngendi padha dadi penganut kéwan sing nyasar ing Gölbaşı Shelter Perbandaran Metropolitan, menehi informasi ing ngisor iki babagan langkah-langkah sing dijupuk:

"Meja krisis digawe ing ngisor kursi saka Pamaréntah Ankara. Selaras karo panjaluk Pejabat Gubernur kita, 16 kewan sing nyusup kita ing wilayah karantina menyang papan perlindungan kewan karo Gölbaşı munisipalitas lan sukarelawan kanggo nyegah masalah kesehatan, utamane nutrisi, amarga para sukarelawan kita ora bisa mlebu njaba. Pemeriksaan kesehatan ditindakake dening dokter kewan kita wiwit sepisanan teka kewan. Enem saka 16 kewan sing disemprotake disterilisasi Kita nggawe kontak karo para sukarelawan kanggo ndeleng kewan ing wilayah kasebut. Para sukarelawan kita bisa teka kanggo menehi kéwan ing omah perawatan lan njaluk informasi babagan status kesehatan. Sawise quarantine dicopot, kewan-kewan kita bakal mbalik menyang lingkungan sing dijupuk. Para penyayang kewan kita ora kudu kuwatir bab iki, kewan kita sehat lan ora ana masalah ing panganan. Kita uga wiwit nyebarake panganan. "

Présidén Komunitas lan Perlindhungan Kewan Nasional Ankara Hacı Bayram Veli, Damla Karaboya ujar, "Sawise deklarasi zona quarantine, kewan-kewan sing diwenehi panganan dipindhah menyang papan perlindungan Gölbaşı. Ing wiwitan, kita nyedhaki bias, nanging saiki bisa ndeleng kanca ing Gölbaşı Animal Shelter. Ora ana masalah. Nalika bobote banget lan kesehatane apik, "kekasih sukarelawan kewan Tenay Yücel ujar," Aku wis pirang-pirang taun suwene menyang papan perlindungan iki. Ing papan perlindungan iki, nyawa lan panganan sing isih ana jiwa, mesthi ana. Jusnya diganti kanthi rutin. Vaksin digawe kanthi rutin, proses sterilisasi ditindakake kanthi cepet. Sawise Walikota Metropolitan Mansur Yavaş njupuk kantor, kahanan kasebut luwih apik. Sing ora weruh ing kene bisa ngomong kanthi beda lan negatif. Nyawa kita aman ing kene. Urip kita sehat banget ing kene. Ora ana sing kuwatir. "Dheweke ujar karo pikirane.

HALK ING ING TINGGI HYGIENE TINGGI

Pabrik Roti Panggang Ankara uga nambah pancegahan marang koronavirus ing toko-toko ing ngendi produk roti lan roti diprodhuksi, utamane ing toko eceran, prasmanan lan roti bagel Halk Bread.

Pabrik Roti Halk, sing ngluncurake Rencana Tindakan Kecemasan Perlindungan Wabah, wiwit ngukur demam kanthi suhu awak saben dina kanthi rekrut kabeh karyawan. Halk Ekmek, sing nambah cacat disinfectants lan dikirim poster peringatan ing titik tertutup, dadi wajib nyandhang topeng lan sarung tangan. Halk Ekmek, sing nutup kantin ing Toko Jualan, mulai ngetrapake aturan 1 meter kanggo pangayoman jarak sosial kanggo dodolan produk saben dinane.

Sing nyatakake yen luwih prioritas kesehatan kesehatan lan panganan umum, Manajer Umum Halk Ekmek Recep Mızrak ngumumake manawa dheweke nindakake langkah sing ketat:

"Kita wis nyawisake 23 item ngukur. Kita nggawe Meja Krisis darurat kanggo tindakake aplikasi kasebut. Wiwit fasilitas produksi bisa 3 owah-owahan, kita ngukur suhu awak staf sing kerja ing shift iki ing wektu kerja. Ing titik higienis, kita nggawa kabutuhan produk disinféktan, sarung tangan lan topeng. Kita nggambar garis kuning kanthi interval 1 meter kanggo nglindhungi jarak sosial ing Toko Toko kita. Kanthi cara iki, kita nyoba nglindhungi jarak warga kita. "

DISINFEKI wis Miwiti ing C-PLATE SERVICE VEHICLES

Nyatak yen dheweke wis tikel kaping pindho proses reresik lan disinfeksi sing ana gandhengane karo coronavirus wiwit dina pertama minangka Perbandaran Ankara Metropolitan, Dinas Kesehatan Seyfettin Aslan ujar manawa kendharaan transportasi umum kena proses iki saben dina.

Ngandharake yen dheweke uga ngilangi kendaraan layanan piring C sawise sepur, ANKARAY, Cable Car, Bus lan taksi lan minibus, Aslan ujar, "Kita terus ngresiki lan disinfeksi tumindak ing kabeh kendaraan transportasi umum sing digunakake 7/24. Kita ketemu karo Ketua Dewan Penukang Pengendali Kendaraan Layanan Ankara lan ngadegake pusat. Sawise iku, nalika kabeh kendaraan layanan C plate kita tekan tengah, disinfeksi terus bakal ditindakake. Kepala Dinas Pengangkutan bakal nyiyapake kerja sing tumata babagan masalah iki. Minangka Metropolitan, kita nyoba ngrampungake upaya kanggo kesehatan wong 7/24 ”. Kepala Dinas Pengangkutan Masyarakat Metropolitan Ankara Ali Cengiz Akkoyunlu uga ngandharake manawa kendharaan komersial sing digunakake ing tanggung jawab Munisipal Metropolitan terus disinfeksi 7/24, "Sejumlah 10 kendaraan komersial, kalebu minibus lan taksi komersial, wis ngalami disinfeksi. Yen proses disinfeksi udakara 7 ewu 300 kendaraan layanan wis rampung, total 17 ewu kendharaan komersial bakal di resiki. "

Tuncay Yılmaz, Ketua Dewan Pedagang Kenderaan Layanan Ankara, nyatakake pentinge sinau disinfeksi sing ditindakake dening Metropolitan Munisipalitas, "Kita ana ing sektor sing terus nggawa personel, tenaga kerja, lan pegawai negeri ing kutha, lan kita ngalami lalu lintas abot esuk lan sore. Cara nyingkirake bebaya kasebut yaiku yaiku disinfeksi lan reresik. Kanthi pangertèn iki, Metropolitan Municipality nyedhiyakake kita 7/24 Matur nuwun kanthi sanget. ” Nalika driver layanan C plate İbrahim Aydirek matur nuwun Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş, Fatih Yıldız ujar, "Kita matur nuwun kanggo kotamadya Ankara Metropolitan amarga menehi layanan. Iki minangka reresik lan nyemprot karya sing kudune kaya ngono ”.

THANKS TO CHAIRMAN Saka TAXI lan kapenuhan SHOPPING

Nglayani ing Departemen Perlindungan lan Kontrol Lingkungan, BELPLAS A.Ş. Tim reresik terus proses disinfeksi ing taksi lan minibus saben dina, kanthi pandhuane Walikota Mansur Yavaş Ankara Metropolitan.

Nalika tumindak disinfeksi ana ing kontrol Pasukan Polisi, Orhan Taşcı, sing kerja ing Stasiun Taxi Airport, ujar, "Matur nuwun kanggo Walikota Metropolitan Perbandaran Ankara. Kita seneng kerja kanggo ngrusak kendharaan kita. Kita nuduhake masalah iki karo penumpang kita. Penumpang bisa nggunakake kendharaan kanthi tenang. " Hasan Hakan Tağluk, Ketua Dewan Esenboğa Taxis Photographers Koperasi, ujar, "Kita entuk manfaat saka aplikasi iki kanthi dhukungan saka Metropolitan Munisipalitas. Kita entuk umpan balik sing apik babagan karya saka penumpang. Kita pengin sinau kasebut terus. Kita seneng matur nuwun kanggo Walikota Mansur Yavaş kanggo dhukungan. "

Rıfat Çetinkaya ujar manawa dheweke mandheg ing mandeg Sincan Dolmuş lan ujar, "Kabeh kendharaan kita wis disemprot. Aku ngaturake matur nuwun kanggo kotamadya lan Pak Mansur Yavaş amarga layanan. "Pembalap minibus sing entuk manfaat saka layanan kasebut ujar:

  • Niyazi Bilgiç: "Kita matur nuwun kanggo Presiden Mansur Yavas kanggo layanan iki sing diwenehake dening kotamadya. Muga-muga terus-terusan layanan kasebut.
  • Feyzullah Kızıltaş: "Matur nuwun kanthi sanget kanggo kotamadya iki kanggo layanan iki."
  • Taburlu Kado: "Matur nuwun kanggo kotamadya kanggo ngurus masalah kasebut. Kita terus layanan kanthi cara sing sehat. "

Langkah-langkah Anyar GAMBAR ON

Munisipalitas Metropolitan, sing nindakake disinfeksi terus-terusan saka akeh institusi saka organisasi lan organisasi kanggo organisasi non-pemerintah, njupuk langkah tambahan ing ngisor iki kanggo mbebayani penyakit epidemi:

  • "Ujian Brigade Fire" sing diumumake dening Metropolitan Municipality ing 30 Maret, yen wis diumumake manawa aplikasi kasebut bakal ditampa lan bakal ditindakake ing antarane 13-17 April, ditanggepi nganti tanggal mengko.
  • Amarga nyuda jumlah penumpang saka pedagang sing nggunakake Bus Public Public (ÖHO) lan Private Transport Vehicles (ELV) sing digunakake ing Ankara, isih ana lisensi lan harga tender line ditundha nganti 2 wulan.
  • Ing tanggal 4 Maret 23, bangunan Perbandaran Ankara Metropolitan, ing ngendi 2020 ewu personel, kajaba idin ijin administratif, ngladeni tugas sing padha ing bangunan EGO lan ASKİ General Directorate, ing lingkup langkah-langkah sing ditindakake tumrap wabah koronavirus lan ing Direktorat Umum Perbandaran Metropolitan, EGO lan ASKI supaya bisa nglindhungi kesehatan karyawan. bakal bisa nggarap sistem shift nganti urutan liya kanggo mesthekake yen layanan publik ditindakake tanpa gangguan.
  • Aplikasi pitulung sosial anyar menyang kotamadya bakal digawe sementara liwat telpon kontak nomer ((0312) 322 45 47, (0312) 322 11 33 lan (0312) 507 37 00) tinimbang Pusat Bantuan Makanan kanggo nyegah wong akeh nggawe lan nyebar virus.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar