Minute Pungkasan: Liburan Sekolah Wis Ditambahi 30.April.2020

coronavirus liburan sekolah
coronavirus liburan sekolah

Ngomong urip, Menteri Pendidikan Nasional Ziya Selçuk ngumumake manawa wektu pendhidhikan ing omah diterusake nganti 30 April! Sekolah sing kena koronavirus lan ditutup, bakal ditutup nganti pungkasan April nganti pengumuman sabanjure!



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar