Menteri Dalam Negeri Kanggo Tuku 15 Asisten Auditor

ministry of icis
ministry of icis

Anggota bakal direkrut menyang staf saka 15 Wakil Juruaudit Kamentrian Dalam Negeri, sing kosong ing Kelas Layanan Administrasi Umum ing organisasi pusat Kementerian Dalam Negeri, antara 06-08 Mei 2020 ing Ankara.

KONSIT kanggo mbahas ING Ujian ING


1 - Kanggo ngrampungake kahanan sing kadhaptar ing paragraf (A) pasal 657 UU Perwira Sipil Nomer 48,

2 - Kanggo ngrampungake salah sawijining fakultas hukum, informasi politik, ekonomi, administrasi bisnis, ilmu ekonomi lan ilmu administrasi sing nyedhiyakake paling ora patang taun pendidikan sarjana, utawa salah sawijining institusi pendidikan nasional lan internasional sing kesetaraan ditampa dening panguwasa sing kompeten,

3 - Ora luwih saka umur telung puluh lima minangka dina pisanan tanggal Januari taun sing ujian mlebu (Lisan) dilaksanakake (sing lair sawise 01/01/1985),

4 - Sawise nampa paling ora 2018 utawa luwih skor KPSS saka ÖSYM ing 2019-23 kanthi skor "Ujian Pemilihan Umum Umum KPSSP70", 90 pelamar kanthi skor paling dhuwur (90 calon kanthi skor sing padha lan calon liyane sing padha duwe skor padha) nampa).

Kanggo Rincian Ad Klik kene


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar