Mobilisasi Hygiene saka Taman menyang Kendaraan transportasi Umum ing Başkent

Mobilisasi kebersihan saka taman kanggo kendaraan transportasi umum ing ibukutha
Mobilisasi kebersihan saka taman kanggo kendaraan transportasi umum ing ibukutha

Ing ibukutha, Metropolitan Munisipasi terus nglawan penyakit. Disinfeksi lan sterilisasi ditindakake ing pirang-pirang titik saka sistem rel menyang bis, saka AŞTİ nganti unit layanan Munisipalitas Metropolitan, saka wilayah Rekreasi menyang bangunan organisasi non-pemerintah. Nalika karya disinfeksi tikel kaping pindho karo meja krisis sing diadegake dening Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş, metode hawa garing (cara pulvarizasi) diwiwiti digunakake utamane kanggo ngilangi bakteri lan virus saka ANKARAY, Metro, Kabel Mobil lan Bus.


Perbandaran Ankara Metropolitan nambah pentinge kanggo nyerang penyakit epidemi.

Kanthi tatanan wabah kasebut, sing efektif ing saindenging jagad, kanthi dhawuhe Walikota Metropolitan Mansur Yavaş, disinfeksi lan sterilisasi warga, utamane kendaraan transportasi umum, tikel tikel.

Munisipal Metropolitan wis nggawe meja krisis ing lingkup serangan penyakit lan penyakit waspada karo kabeh unit sing ana gandhengane.

CLEANING Saka Taman menyang bisnis

Kotamadya Metropolitan, ing saindenging kutha kanthi praktik luwih prioritas kesehatan masarakat;

- Sistem Rail (ANKARAY, Metro, Mobil Kabel)

-E Bus lan Public Public Bus lan Minibus

Wewengkon -Recation,

Aku -As

- Gedung Layanan Perbandaran Metropolitan,

Unit ing kabupaten,

- Pusat Urip sing Apik,

-AS sing,

- Ing Poé Penjualan Roti Roti Umum

Terus disimpulake karo tim ngresiki 7/24.

METODOD Anyar DIPANGGO

Metropolitan Munisipal wis miwiti nggunakake metode anyar kanggo sinau disinfeksi sing ditindakake ing wilayah umum, kalebu pusat lan kabupaten.

Sing nyatakake yen nggunakake produk disinféktan sing disetujoni dening Organisasi Kesehatan Dunia lan Kementerian Kesehatan, sing ora ngancam kesehatan umum, Seyfettin Aslan, Kepala Dinas Kesehatan, nyatakake dheweke miwiti nggunakake cara anyar kanggo nglawan bakteri lan virus, utamane ing sistem rute lan bis:

"Kita wis tikel gaweyan ngresiki lan disinfeksi ing perang nglawan penyakit epidemi miturut présidhèn presiden kita, Pak Mansur Yavas. Saiki kita nganakake langkah anyar saka perspektif anyar. Kita miwiti nggunakake sistem anyar, kanthi pulvarized, yaiku metode hawa garing. Kita mesthekake yen mobil metro lan bis ditutup kanthi asap kaya lapisan film. Kita ngukur kepadatan virus kanthi nggawe pangukuran kanggo mbusak bakteri lan virus. Kita temenan nemokake cara iki efektif. Kanthi metode iki, kita bakal nggawe kabeh gerbong lan bis luwih aman. Kita bakal terus proses iki ing interval. "

RANCANGAN KULIT HYGIENE ING FIKK

Nalika kebersihan kasebut digunakake ing Roti Halk lan produk-produk sing dienggo saben dina dening ibukutha kanthi teliti, Perwira Operasi Roti Halk lan Engineer Pangan Murat saidanlı ujar manawa dheweke nyepetake kerja-kerja pembersihan ing wilayah penjualan pabrik lan wilayah produksi.

Atinganlı nyatakake, "Kita bubar ningkatake pancegahan lan kontrol ing wilayah produksi pabrik lan lokasi penjualan amarga risiko penyakit epidemi. Ing tahap iki, kita ora nampa panjalukan kanggo kunjungan menyang pabrik kita. Pembersihan umum ditindakake kanthi rutin, nanging utamane peti roti dibiak nganggo mesin uap khusus. Kita miwiti nggunakake disinféktan tangan kanggo kesehatan staf lan warga negara kita. Kita uga nyelehake tandha peringatan ing wilayah sing mbukak. Bebarengan karo wilayah sing mangan, tabel kita dibersihake kanthi solusi khusus. Bebernan kita pancen resik lan sehat wiwit dimasak kanthi suhu sing dhuwur. Roti saka produksi menyang pengiriman dikirim dening staf ing kabeh unit kita kanthi ngagem sarung tangan, balung, lan sarat sepatu ”.

TINDAKAN ING ING ING ING SITUS ING KABUPATEN

Pakaryan reresik ditindakake kanthi nggunakake produk disinfektan spektrum sing amba ora mung ing pusat, nanging uga ana ing unit kotamadya metropolitan.

Ruangan olahraga, ruang kelas, jamban, pawon lan ruang tamu sing umum ing Pusat Urip Kulawarga, utamane ing Direktorat Operasi Wilayah Polatlı ASKİ, di resiki kanthi rinci.

Departemen Perlindungan lan Kontrol Lingkungan, Departemen Hal Ehwal Kesehatan lan tim BELPLAS wis nyinaoni studi disinfeksi sing ditindakake kanthi kerjasama karo Kamar Kedokteran Ankara.

Tim Perbandaran Metropolitan uga nindakake pakaryan disinfeksi ing sekolah, pusat blanja, mesjid, pusat partai politik lan bangunan non-pemerintah ing Ankara, kanthi 60 kendharaan lan 205 personel.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar