Penerbangan menyang 9 Negara Eropa sing mandheg Amarga Virus

Penerbangan menyang negara Eropa mandheg amarga virus
Penerbangan menyang negara Eropa mandheg amarga virus

Menteri Turhan ngumumake penerbangan menyang Jerman, Prancis, Spanyol, Norwegia, Denmark, Belgia, Austria, Swedia lan Walanda bakal mandheg wiwit jam 08.00 nganti 17 April sesuk.


Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Mehmet Cahit Turan, Menteri Kesehatan ing Kampus Bilkent Kamentrian saka Kesehatan. Fahrettin Koca nggawe pratelan sawise rapat karo Menteri Kehakiman Abdulhamit Gül lan Komite Ilmiah Coronavirus.

Turhan wektu agenda donya, kang mapan jinis anyar saka coronavirus ing Turki kanggo teken manungsa waé mbutuhake kanggo njupuk sawetara ngukur, "Kamentrian saka Health proses saka dina pisanan kang teka agenda wabah iki nganti strictly. Kanthi langkah-langkah sing ditindakake dening Kementerian Kesehatan lan Dewan Ilmu Kesehatan, kesempatan kanggo nglindhungi negara kita saka penyakit iki kena pengaruh ing tangan siji, lan ing sisih liya, proses kasebut ditindakake kanthi cara sing tepat. " ungkapan sing digunakake.

Sing nyatakake yen dheweke wis ngetrapake langkah-langkah kanggo nglindhungi saka bebaya kasebut nalika Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur, Turhan ujar:

"Ing transportasi udhara, kita nglarang penerbangan saka China tanggal 3 Februari, karo Iran wiwit 23 Februari, lan Irak, Italia lan Korea Kidul tanggal 29 Februari. Masih durung ana penerbangan saka negara kasebut menyang negara kita. Kapal terbang mung diijini njupuk warga dhewe. Saiki penerbangan menyang Jerman, Prancis, Spanyol, Norwegia, Denmark, Belgia, Austria, Swedia lan Walanda bakal mandheg wiwit 08.00:17 nganti XNUMX April sesuk. Tanggal iki bisa diterusake utawa mundur kanthi keputusan Kementerian Kesehatan. "


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar