Penerbangan Larangan ing Azerbaijan lan Georgia Ditanggepi nganti 17 April

Penerbangan menyang Azerbaijan lan Georgia wis ditanggepi nganti April
Penerbangan menyang Azerbaijan lan Georgia wis ditanggepi nganti April

Ing bagean langkah saka Coronavirus Tipe Anyar ing negara kita, diputusake kanggo mungkasi transportasi udhara karo Georgia sacara bebarengan tanggal 14 Maret 2020 (dina iki) jam 24:00.


ngukur Coronavirus ing Turki, Jerman, Prancis, Spanyol, Norwegia, Denmark, Belgium, Austria, Swedia lan penerbangan diatur ing Walanda Maret 14, 2020 tanggal ing 08: 00 saka, Azerbaijan lan Georgia 24: Saka 00 April 17 Iki ditundha nganti 2020.

Nanging, iku tambah luang utawa warga luar negeri minangka mahasiswa sinau ing luar negeri, March 17, 2020 Tanggal bakal bisa mlebu Turkey nganti 24.00 wektu lokal karo requirement quarantine 14 dina.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar