Pengaturan Digawe ing SEE

Pengaturan digawe ing kader kit
Pengaturan digawe ing kader kit

Keputusan babagan Pembatalan lan Pembatalan Posisi lan Posisi Sawetara Perusahaan Ekonomi Umum diterbitake ing Warta resmi.


Patut, Eti Mine Works, Turkey Institusi Coal, Turkey Coal Enterprises Authority, Turkey Listrik Transmission, negara Bandara Administrasi, TCDD Transport Inc., Tea Company, Kantor Supply State lan Energy Co. iki digawa angger bab Staff saka Direktorat umum.

Kanggo ndeleng kader sing dibatalake lan ditanggepi Klik kene


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar