Kontrol Pengiriman Umum Urban lan Intercity ing Şanlıurfa

Sanliurfada kendhali kendharaan transportasi kutha lan intercitas
Sanliurfada kendhali kendharaan transportasi kutha lan intercitas

Nalika tim Munisipal Metropolitan Şanlıurfa terus kegiatan disinfeksi ing saindenging propinsi, tim Polisi ing Metropolitan Munisipalitas; wektu iki sawise pamriksan restoran, restoran lan roti, kutha utama lan sesambungan
miwiti implementasine kanthi ketat ing kendharaan transportasi penumpang.


Perbandaran Metropolitan Şanlıurfa makarya kanthi prinsip "Ora gupuh, ana langkah" ing saindenging kutha nglawan Corona Virus (COVID-19). Ing tangan siji, tim metropolitan nindakake kegiatan disinfeksi ing saindenging propinsi, dene tim pulisi ing Metropolitan Munisipasi terus tumindak ketat ing kerangka keputusan keputusan Kementerian Dalam Negeri lan Dewan Sanitari Provinsi.

Terusake rutinitas restoran, restoran lan pamriksan roti wiwit dina sadurunge, Polisi Metropolitan ngelingake pembalap kendaraan lan warga kanthi nggawe checkpoints ing pirang-pirang wilayah ing kana transportasi saya kuat.

METROPOLITAN NGANGGO ING POSSIBILITI INGGRIS UNTUK KESIHATAN MANUSIA

Ngevaluasi kabeh rincian ing kutha, ing dalan peripheral lan ing terminal bis antarmuka, kayata transportasi umum ing kutha, transportasi umum kanggo kabupaten lan transportasi umum ing kutha, Polisi Metropolitan ngandhani langkah-langkah pungkasan sing ditindakake kanggo driver lan penumpang.

Patut, ing ruang lingkup langkah kasebut, kabeh jinis kendaraan transportasi umum bakal ngeterake penumpang nganti separo kapasitas saiki. Tumindak legal bakal ditindakake miturut kerangka hukum kanggo perusahaan sing ora tundhuk karo masalah kasebut utawa kanggo driver kendharaan transportasi berorientasi umum.

OBJEKTIF SINGLE: KAYU MANUSIA

Siji-sijine tujuan ing Polisi Metropolitan, sing menehi informasi babagan subjek kasebut menyang warga ing kendharaan nalika aplikasi, yaiku nindakake pasinaon sing fokus marang kesehatan manungsa tanpa menehi papan. Ing woro-woro Polisi Metropolitan sing ngelingake para driver lan warga ing babagan iki, "Kita ngevaluasi pendekatan sing bisa nyebabake bahaya kesehatan manungsa ing proses iki. Kita pengin kabeh warga negara supaya netepi aturan kasebut kanggo awake dhewe lan masyarakat. "

Polisi Metropolitan bakal terus nindakake praktik kanthi cara sing padha ing proses sing bakal teka.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar