Saran kanggo ngindhari Gerbang Watesan Ireng saka UTİKAD

Saran kanggo ngilangi lawang syaraf ireng saka uticad
Saran kanggo ngilangi lawang syaraf ireng saka uticad

UTIKAD, Asosiasi Penyedia Layanan Pengangkutan lan Logistik Internasional, ngirim informasi sing disiapake babagan "Ukuran sing bakal dijupuk ing Pengangkutan Dalan Direksi Eropa ing lingkup Coronavirus / COVID-19" marang Pak Fuat Oktay, kanthi nulis.


Dipuntedahaken nyebarake kanthi cepet saka penyakit ing China miwiti Covidien-19 nomer siji partner perdagangan donya Turki ing negara Eropah, ngukur ketat dijupuk. Sawise langkah-langkah sing mengaruhi sektor logistik global, ing lawang kendharaan kendharaan sing nggawa kargo luwih dawa, wektu nunggu lan pengumpulan dawa dumadi ing Kapıkule Border Gate, minangka sambungan wates sing paling penting ing negara kita karo negara-negara Eropa.
Warga negara sing kudu epidemi punika nyebar ing lingkup ngukur sing Turkey njupuk driver manca nanging sawise nunggu wektu 14 dina sing bakal diijini kanggo pass menyang Turki, uga minangka pembalap Turki saka Eropah proses tindakake-munggah 14-dina bakal housebound lan uga kang Tukang karya, sawetara negara EU Amarga masalah visa sing timbul amarga mungkasi prosedur visa utawa nindakake transaksi sing sithik, operasi armada TIR Turki lan nggawa beban darurat meh mandheg.

Ing wektu iki, UTİKAD ngelingake langkah-langkah pencegahan sing bisa ditindakake ing lintasan tapel wates liyane menyang Eropa lan saran ing ngisor iki menyang Wakil Presiden Republik Turki, Pak Fuat Oktay.

Langkah-langkah kanggo dijupuk supaya bisa ngubungake panyebaran sing luwih dhuwur ing lapangan BORDER

  • 1- procured saka kendaraan karo wates Turki lan driver manca Turki nganti 14 dina ing quarantine tinimbang aktivitas Board Covidien-19 ing perang nglawan epidemi terus Pêntil, Ilmu uga ditetepake ing Agility tes diagnostik cepet sing konfirmasi jumlah cekap saka pusat test, nggawe test saben driver, lan terus pelayaran para pembalap, sing asil negatif;
  • 2- kanggo pengiriman ekspor saka Turki kanggo kendaraan arep menyang Eropah kekancan uga diadegaké karo panguwasa Bulgaria, ing tapel wates Kapitan Andreevo bakal rerun ing Gapura asil test cepet negatif manca lan Turki kanggo ngabari driver saka panguwasa Bulgaria lan informasi tumata ing Uni Eropah dening nggawe output kendaraan sawise mili ngidini dheweke pindhah menyang negarane;
  • 3- Aplikasi cara sing bakal ditrapake ing Kapıkule Border Gate ing gapura tapel wates dalan gedhe liwat pusat uji coba sing bakal ditetepake;
  • 4- Nggawe usaha darurat ing EU kanthi otomatis ndarbeni visa Schengen saka driver Turki nganti tanggal tartamtu;
  • 5- Tindakan cepet sadurunge EU kanggo nundha kuota lan sistem sertifikat transit sing diterapake dening negara-negara Uni Eropa menyang kendaraan transportasi Turki.

Macem-macem langkah uga ditindakake ing negara-negara Eropa kanggo wabah koronavirus, nanging praktik, pengecualian lan fasilitas sing beda-beda diwenehake, yen langkah-langkah kesehatan kudu ditindakake supaya transportasi angkutan terus mili logistik. Institusi EU nggawe upaya maksimal supaya ora mungkasi bisnis transportasi lan watesan wektu santai lan praktik sing padha karo pembalap kendaraan.

Tujuan usulan yaiku kargo kanggo ngliwati wates kurang saka 15 menit, tetep dalan mbukak kanggo transportasi angkutan barang, mbusak larangan negara kanggo transportasi lan nyuda prosedur administratif sing ditrapake kanggo kabeh sing makarya ing sektor transportasi.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar