Snack kanggo Profesional kesehatan saka Izmir Metropolitan

Snack kanggo profesional kesehatan saka Izmir Buyuksehir
Snack kanggo profesional kesehatan saka Izmir Buyuksehir

Izmir Munisipal Metropolitan terus solidaritas karo tenaga kerja kesehatan sing ora bisa ninggalake tugas amarga wabah koronavirus anyar. Cemilan sing disiapake kanggo profesional kesehatan wiwit disebar ing rumah sakit.


Izmir Metropolitan Munisipasi terus ndhukung profesional kesehatan ing Izmir. Metropolitan Municipality, sing ngasilake topeng medis lan nyebarake menyang pusat kesehatan kulawarga lan rumah sakit, miwiti nyiyapake lan nyebarake pai lan cookie kanggo personel kesehatan sing ora bisa ninggalake rumah sakit.

Produksi pertama 350 wong sing disiapake dening instruktur pastri lan tukang masak saka Pabrik Vokasional İzmir Metropolitan Perbandaran Metropolitan, dikirim menyang İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospital. Dina iki, 1200 pie lan cookie paket wis ngiwa ing İzmir Katip Çelebi University Atatürk Training and Research Hospital. Sesuk, SBU Dr. Panganan sing disiapake kanggo Penyakit Dada Suat Seren lan Rumah Sakit Pelatihan lan Penelitian Surgery lan dina esuk menyang Latihan Kesehatan lan Pusat Riset Universitas Ilmu Teknik bakal dikirim.

Wilayah produksi disinfeksi

Instruktur pastri lan kuliner sing ngasilake ing bangunan Pabrik Vokasional ing Halkapınar nggunakake balung, topeng lan sarung tangan. Ercan Turan, salah sawijining pelatih Pabrik Vokasional, negesake manawa area produksi disinfeksi saben dina lan kahanan higienis tetep dikontrol. Turan ujar manawa dheweke bakal kerja ing saben dinane kanggo nyengkuyung staf kesehatan sing kesulitan ngakses panganan sing sehat, lan nyatakake solidaritas bakal terus.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar