Taksi lan Minibusi dibedakake ing Ibukutha

Taksi lan dolmus disinfeksi ing ibukutha
Taksi lan dolmus disinfeksi ing ibukutha

Perbandaran Metropolitan, sing mbuwang lembur sing kuat kanthi nglawan penyakit epidemi lan tumindak disinfeksi rutin ing kendaraan transportasi umum, wis miwiti studi kebersihan ing 7 ewu 701 taksi sing ngladeni ing Başkent. Nalika pancegahan prioritas kesehatan masarakat ditrapake siji-siji, Direktorat Jenderal EGO nyusun jam layanan amarga liburan sekolah kasebut. Nalika tim Departemen Polisi nliti reresik lan disterisasi ing hotel ing Ankara, Direktorat Umum ASKİ sauntara nutup cabang koleksi lan langganan ing 2 lokasi. Metropolitan Munisipal uga wis ngganggu layanan kémah condolence kanggo warga sing tilar donya.


Perbandaran Ankara Metropolitan terus kegiatan kebersihan ing saindenging kutha.

Nalika tim Metropolitan ngoperasikake panjaluk sing teka saka institusi lan organisasi umum kanggo organisasi non-pemerintah, karya pembersihan kanthi teliti uga ditindakake ing kendaraan transportasi umum sing digunakake dening warga. Sawise Metro, ANKARAY, Kabel Mobil lan Bus, karya disinfeksi wis diwiwiti ing taksi sing ngladeni ing Başkent.

APLIKASI HYGIENE ING CUKAI

Nalika pasinaon disinfeksi lan sterilisasi saya tambah ing kutha ibukutha amarga kedadeyan epidemi sing kena pengaruh ing jagad iki, tim pembersihan metropolitan sing ijin wis dibuang kerja 7/24 kanggo nglindhungi kesehatan umum.

Amarga panjaluk saka Kamar Dagang lan Pemandu Tradesmen ing Ankara, tumindak dijupuk aplikasi disinfeksi 7 701 taksi sing diladeni ing Ibukutha. Tim Perbandaran Metropolitan; Area Panyimpen Kızılay nindakake karya higienis kanthi telung poin ing papan pisanan, uga İskitler Zübeyde Hanım Mahallesi Mianka Boulevard Driver Plate Plate Ruangan Plate Ruangan lan Varlık Mahallesi Yayın Sokak Market Place.

Nyariosaken bilih kanthi rutin mriksa mriksa disinfeksi sing diwiwiti kanggo taksi, Pengurus Umum Direktorat Jenderal Polisi, Veda Oğan, nyatakake yen Cevdet Kavlak, Wakil Ketua Dewan Kerajinan lan Pemandu Ankara, ngarahake warga supaya entuk pajeg kanthi nyenengake ing jaman saiki, ujar:

"Proses disinfeksi diwiwiti ing 3 poin kanggo taksi kami. Sawise tata cara kasebut, kita duwe 450 mandheg taksi sing wis ditutup lan bakal disemprot ing ngarepe. Kita matur nuwun kanggo Walikota Metropolitan Mansur Yavas, sing nulungi kita babagan perkara kasebut lan menehi pandhuan kanggo nyemprot gratis. "

Ngomong manawa dheweke wis dadi pembalap taksi sajrone 15 taun, Temel Karuk uga nyatakake pentinge aplikasi kanggo kesehatan masarakat lan ujar, "Matur nuwun presiden lan kotamadya kanggo disinfeksi tumindak sing ditindakake dening kotamadya kanggo taksi." Matur nuwun kanggo kabeh wong sing wis lulus, "ujare.

Diskon ing STUFFED lan STOPS

Sasuwene panjaluk sing abot, tim BELPLAS A.Ş ing sangisoré Direktorat Departemen Polisi miwiti kerja disinfeksi ing stasiun Bentderesi lan Gülbaba Dolmuş 2 dolar. Sing nyatakake yen perawatan dijupuk kanggo ngresiki kursi, jendela lan kendali kanggo struktur internal kendharaan, Seyfettin Aslan, Kepala Dinas Kesehatan Kabupaten Metropolitan, menehi evaluasi ing ngisor iki kanthi menehi informasi yen tumindak disinfeksi bakal terus ing saindenging propinsi:

"Kita nyoba ora ngganggu program reresik rutin. Kita uga nindakake proses reresik lan disinfeksi minibus sing digunakake dening masarakat Ankara. Kita kerja kanthi cepet kanggo driver driver. Kita terus ngladeni kanthi 7/24. "

Kamar Craftmen saka Ankara Minibuskular, Sekretaris Jenderal Erşan Ağören negesake manawa kesehatan masarakat minangka prioritas lan matur nuwun kanggo Walikota Metropolitan Mansur Yavaş.

BISNES GRATIS DENGAN PAKET LENGKAP UMRED ING Disaran

3 warga sing ngarep-arep menyang Ankara lan teka saka luar negeri pindah menyang asrama ing Gölbaşı kanthi bis EGO.

Nalika pakaryan disinfeksi ditindakake dening tim BELPLAS ing asrama ing ngendi akomodasi kasebut digawe, 37 bus EGO, ing ngendi penumpang diangkut, disinfeksi miturut standar internasional ing Direktorat Operasi Bus Ke-3. Pembersih bus internal lan eksternal, sing saring dianyarake kanthi disterilisasi menyang sistem ventilasi, uga ditindakake.

Seyfettin Aslan, Kepala Dinas Kesehatan, sing nliti tumindak disinfeksi ing situs kasebut, ujar, "Kita mbisakake bis kita nggawa penumpang Umrah lan ngowahi dadi polen saringan. Minangka Metropolitan Municipality, kita terus nglawan koronavirus ing tingkat paling dhuwur. Masyarakat Ankara bisa ngerteni manawa bis iki dibersih kanthi rinci. Yen warga kita tundhuk karo langkah-langkah sing diumumake dening Menteri Kesehatan, masarakat Ankara bakal sukses nglawan perjuangan iki. "

KAYU SERVIS DITENTUKI DI TRANSENSI MASS

Nyariosaken manawa bis sing nggawa penumpang sing teka saka Umrah bakal disinfeksi ing kaloro lan bakal ditindakake ing dina Selasa, 17 Maret, Kepala Operasi Biro Umum Direktorat EGO Mustafa Geyikçi, "Kita wis ngati-ati. Kabeh bus kita disinfeksi. Wong Ankara bisa nggunakake bis kita kanthi tenang. "

Nyatakan manawa Direktorat Umum EGO wis nggawe pengaturan anyar ing kendaraan transportasi umum (Metro, ANKARAY lan Bus) amarga liburan sekolah-sekolah dening Menteri Pelajaran Nasional, Geyikçi ujar manawa "Program Layanan Liburan Semester" diwiwiti wiwit 16-30 Maret.

KOLEKSI HANGERAN lan CAMPURAN KANGGO PADA 20 POOS DITUTUP DENGAN WASA TEMPORARI

Direktorat Umum ASKİ mutusake kanggo nutup 20 cabang ing ngendi koleksi banyu lan transaksi langganan digawe ing ruang lingkup langkah-langkah sing ditindakake kanggo nglindhungi kesehatan umum saka penyakit wabah.

Miturut panjelasan manawa cabang liyane ing saindhenging ibukutha bakal terus nyedhiyakake layanan lan pelanggan bisa nggawe pembayaran liwat PTT, internet lan bank, cabang sing ora bakal menehi layanan sementara kanggo ngisor iki:

"Operasi Langganan Mamak lan Sewing House, Dikmen, Ayvalı, Etlik, Gazino, Andaç, Erdem, Pleven, Fatih, Yenikent, Şentepe, Karşıyaka, Newborn, Hüseyingazi, Aydınlıkevler, Mutlu, Eryaman, Güzelkent, Polatlı lan Şentepe Koleksi Koleksi. "

TALE HYGIENIC IN HOTELS

Aktivitas disinfeksi digawe cepet sawise surat peringatan dikirim dening Departemen Polisi menyang kabeh hotel ing Ibukutha, fasilitas akomodasi lan adus.

Nalika polisi Polisi Ankara mriksa hotel, langkah-langkah kanggo kesehatan warga saya tambah akeh ing hotel ing Ibukutha. Neliti langkah-langkah sing ditindakake ing situs kasebut, tim Kepolisian Metropolitan Municipality ngencengi kontrole.

Metropolitan Munisipal uga wis sementara nggantungake layanan kémah condolence sing ditindakake kanggo warga sing wis tiwas supaya nyegah masarakat akeh lan nyebarake virus.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar