Signature Transportasi Canray ing Sepur Emosi Zero Pertama Alstom

transportasi canray bakal menehi tandha sepur pertama alstom kanthi emisi nol
transportasi canray bakal menehi tandha sepur pertama alstom kanthi emisi nol

Canray Transportation, sing nambah anyar kanggo kolaborasi karo Alstom, salah sawijining perusahaan sing misuwur ing jagad sektor transportasi sepur, saiki wis dadi supplier sepur pelepasan hidrogen pertama ing donya, sing dikembangake dening Alstom.


Canray Transportation, sing nyedhiyakake kerjasama sing kuat karo Alstom, sing nglayani jagad kabeh ing sektor transportasi sepur lan terus usahane kanggo transportasi ing mangsa ngarep karo proyek-proyek anyar, uga bakal mlebu sepur pelepasan hidrogen sing pisanan ing jagad iki. Platform i-LINT Alstom's Coradia, nggarap emisi nol sing dikembangake ing area produksi Salzgitter ing Jerman, wis sukses ngliwati kabeh tes validasi.

ORDER SES PAKSA TAKEN

Ing platform sepur, pesenan pertama sing dijupuk, Canray dadi papan pemasok klambi interior interior, utamane modul siling, rak koper penumpang lan tembok sisih. Wujud pratelan babagan topik kasebut, Manajer Umum Pengangkutan transportasi Canray, Ramazan Uçar ujar, "Iki minangka sumber bangga kanggo kita melu ing platform iki sing makarya kanthi emisi nul ing wektu iki nalika transportasi resik minangka prinsip utama. Kolaborasi karo pimpinan inovasi saka industri ing proyek inovatif iki uga dadi sumber semangat kanggo klompok Yeşilova Holding, sing logam mbesuk diprodhuksi nganggo aluminium ”.

Sepur, sing diarani Coradia iLint, didhukung nganggo hidrogen lan mung ngrokok banyu nalika lagi mlaku. Tank bahan bakar hidrogen, sing ana ing atap sepur, bakal terus ngisi daya baterei litium-ion sing gedhe kanggo nyedhiyakake tenaga sing dibutuhake dening sepur.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar