Badan Pengembangan Anatolia Timur Bakal Recruit 7 Staff Kontrak

agensi pangembangan anatolian wétan bakal nyewa staf sing dikontrak
agensi pangembangan anatolian wétan bakal nyewa staf sing dikontrak

Republik Turki Badan Pengembangan Anatolia Timur (DAKA), Keputusan Presiden babagan Organisasi Institusi lan Organisasi sing gegandhengan lan Organisasi lan Organisasi liyane sing Afiliasi kanggo Menteri-menteri tanggal 15.7.2018 lan 4. Ing njerone kerangka peraturan Regulasi Personel Development sing diterbitake ing Warta resmi tanggal 25.01.2006 lan nomer 5449, dadi sukarelawan, mbukak komunikasi lan kapikiran pemikiran, analitik lan strategis kanggo ngladeni pembangunan negara lan wilayah kita kanggo makarya ing TRB29.05.2019 Tingkat 30788 Wilayah (Bitlis, Hakkari, Muş lan Van), sing bakal ngganti menyang kahanan kerja, mbukak kanggo inovasi, duwe hubungan manungsa sing kuat, ekspresi mandhiri lan katrampilan komunikasi, duwe katrampilan organisasi lan manajemen, bakal nampa nindakake syarat tanpa syarat ing unit lan / utawa propinsi sing bakal diutus. Kanggo nindakake kegiatan audit internal kanthi sistematis lan disiplin sesuai karo standar internasional lan standar audit internal publik kanthi 2 (telu) spesialis lan 2 (telu) personel dhukungan sing nduweni kemampuan nggunakake lan aplikasi sistem informasi / peralatan, tanpa cacat lelungan, kanggo nambah nilai lan ningkatake karya Badan. bakal nganutake 3 (siji) auditor internal kanggo ngira-ngira apa sumber daya sing bisa adhedhasar ekonomi, efektifitas lan efisiensi, kanggo menehi mandhiri, jaminan objektif, lan menehi konsultasi lan petunjuk.


Kantor pusat Badan Pengembangan Anatolik Wétan yaiku Van lan kegiyatane kalebu provinsi Bitlis, Hakkari, Muş lan Van.

Wong-wong sing sukses ing pamrih nrima lan nindakake kerja ing wilayah-wilayah kasebut sing dianggep cocog karo Sekretariat Jenderal sesuai karo subperenggan (b) paragraf 27 Artikel 1 saka Peraturan Badan Pembangunan Pembangunan. (Juruaudit internal bakal ditugasake ing provinsi Van, ing lokasi kantor pusat Agensi kasebut.)

Informasi aplikasi lan Ujian
Tanggal Ad 16 March 2020
Tanggal Aplikasi 6-17 April 2020
Pengumuman Tanggal Wong-wong sing Bakal Uji Lisan 24 April 2020
Tanggal Ujian Lisan Tanggal ujian bakal diumumake kanthi kapisah
Alamat Aplikasi Ujian Ujian Badan Pembangunan Anatolia Timur, sing ana ing situs web sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
Bakal digawe saka link aplikasi.
Lokasi Ujian Badan Pengembangan Anatolia Timur Şerefiye Mah. Cad Cumhuriyet. 943. Sok. Ora: 1 65140
İpekyolu Van Tel .: 0432 485 10 15
Alamat Pengumuman lan Pengumuman Asil Pengumuman www.daka.org.t punika

Kanggo Rincian Ad Klik kene


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar