200 Loteng Kendaraan XNUMX kanggo Altınordu

parkir mobil kanggo altinorduya
parkir mobil kanggo altinorduya

Perbandaran Metropolitan Ordu, Ketua parkir, sing dadi kabutuhan gedhe ing saindenging propinsi. Selaras karo pandhuan Mehmet Hilmi Güler, dheweke terus ngasilake solusi permanen, dudu lokal.


Kanggo golek solusi kanggo kabutuhan parkir kutha, Metropolitan Munisipal, sing mulai kerja ing wilayah sisih lor Stadion September 19, nggedhekake wilayah parkir sing ana lan nawakake papan parkir udakara udakara 200 kendaraan menyang layanan warga.

"Bakal Nampilake Komprèsi ing Kutha"

Coşkun Alp, Sekretaris Umum Perbandaran Metropolitan Ordu, sing nliti karya ing papan kasebut, ujar, "Ana masalah kanggo parkir ing kutha kita. Kanggo alasan iki, kita mulai kerja ing area 2 ewu 500 kothak meter ing mburi stadion sing sepisanan. Wilayah iki, sing uga nyebar aspal, minangka langkah kanggo ngrampungake kabutuhan parkir. Wilayah iki, sing paling ora 200 kendaraan bisa diparkir bebarengan karo papan parkir sing ana, bakal menehi relief ing kutha. Kanthi cara iki, kita bakal terus nambah gaweyan. Matur nuwun kanggo kanca sing menehi sumbangan lan muga-muga investasi bisa migunani kanggo kutha kita. "

Ing ruang lingkup proyek kasebut, ana udakara 4 kendharaan parkir lan lampu parkir ing 847 ewu 200 meter persegi, papan parkir motor, perbaikan fasad bangunan klub, aplikasi lantai konkrit dicithak lan 4.610 kothak asteralt kothak.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar