Perjuangan nglawan infeksi koroner Terus ing Ankara

Perang karo wabah koronavirus terus ing Ankara
Perang karo wabah koronavirus terus ing Ankara

Perbandaran Ankara Metropolitan terus perang nglawan wabah koronavirus. Walikota Metropolitan Mansur Yavaş ujar manawa dheweke bakal nyengkuyung warga sing umur 65 taun luwih, sing nimbali "HomeKal" sawise curfew.


Ngubungi warga negara sing umur 65 lan luwih liwat akun media sosial, Walikota Yavaş ngumumake manawa dheweke wis nyewa kurir sepeda motor kanggo kerja ing 17 pasar lan cabang, lan kabeh kabutuhan warga sing kalebu ing ruang lingkup iki bakal ditemoni. ASKİ bakal nindakake proses muatan banyu kanggo pelanggan sing umur 65 lan luwih, sing duwe meter banyu nganggo kertu, nganti dina Selasa, 24 Maret. Tim Munisipal Metropolitan sing makarya ing lapangan 7/24 kanggo kesehatan masarakat, disinfect saben dina ing wilayah umum lan lembaga umum lan organisasi, utamane kendaraan transportasi umum.

Perbandaran Ankara Metropolitan terus perang nglawan wabah koronavirus tanpa kalem.

Nambah upaya disinfeksi kanggo kesehatan masarakat, Metropolitan Munisipasi uga ngetrapake langkah-langkah anyar kanggo kabutuhan warga. Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş ngumumake ing statement ing akun media sosial yen pasar saben dinane warga umur 65 lan luwih, sing curfew dileksanakake lan nimbali "HomeKal", bakal ditemokake liwat kursi motor sing disewakake dening Metropolitan Munisipalitas.

Kasedhiya Motors RENTED

Walikota Yavaş, sing nuduhake dhaptar 17 pasar lan cabang ing Ankara sing kapisan, loro ing akun media sosial lan ing situs web Metropolitan Municipal, ngobrol karo warga negara sing umur 65 taun lan nganggo tembung ing ngisor iki:

"Para sedulur, para sedulur, dakkarepake kabeh. Muga-muga kita bisa ngrampungake dina-dina sing ora becik kasebut, kanthi tangan. Kaya sing dingerteni, curfew dikenalake nalika umur 65 lan luwih. Rundingan karo rantai pasar terus nyukupi kebutuhan sing butuh. Ora suwe kita bakal nerbitake kabeh kanthi lokasi, informasi alamat, cabang lan informasi kontak. Sampeyan bakal bisa gampang golek apa sing dikepengini. Kita uga duwe negosiasi karo perusahaan kurir. Minangka kotamadya, kita bakal nyoba nulung sampeyan. Praktek kotamadya babagan wilayah layanan omah isih diterusake. Kajaba iku, layanan panganan panas kita terus kanggo kulawarga 20 sing manggon ing sangisoring ambang keluwen. Muga-muga sampeyan bakal slamet ing dina-dina sing ala iki tanpa ana kerusakan. Bareng kita bakal bareng. Aku ngajeni kabeh sampeyan. "

Departemen Layanan Sosial Perbandaran Metropolitan bakal mbayar biaya saka kurir sing ana gandhengane karo Federasi All motor lan Motosan. Tumindak kanthi pangerten babagan kotamadya sosial, Perbandaran Metropolitan bakal menehi layanan iki gratis kanggo warga sing umur 65 lan ndhuwur, lan uga nyegah para kurir sing nggawa upah saben dina menyang omah ing proses kasebut.

Çağdaş Yavuz, Ketua Federasi Kursi Motosan Kabeh Anatolian, sing padha nglumpuk ing ngarep Kotamadya Metropolitan lan nyatakake yen wis siap tugas, ujar:

"Kaping pisanan, kita bakal ngladeni 100 kurir. Kita bakal terus luwih akeh kurir miturut mundhak sing dikarepake. Kita duwe kewajiban minangka federasi. Nganti kurungan suku wargane sing umure 65 taun lan sing lara nemen umure, kita bakal njupuk panganan lan kabutuhan dhasar sing dipesen saka pasar ing antarane jam 12.00-17.00. Saiki, kabeh restoran lan unit wis ditutup, lan kursi motor mabur uga wis nganggur. Walikota Metropolitan kita uga wis ngetrapake kahanan kasebut lan paling ora kurir kita duwe kesempatan kanggo njupuk dhuwit saben dina menyang omah. Kita ngaturake panuwun lan matur nuwun kanggo Presiden kita. "

Dewan Kutha Ankara uga nggambarake pentinge kerjasama antarane kabeh Federasi Kursi Motosikal Berbasis Anatolian, Asosiasi Pasar Lokal lan Asosiasi Runcit, amarga dhukungan kurir motor bermotor Metropolitan Perbandaran ing Kutha Kutha, lan diarani "HomeKal".

SOKONGAN MAKAN kanggo KOLEKTOR KAPET

Sawise larangan nglumpukake kertas ing Ibukutha ing ruang lingkup nyerang wabah koronavirus, dhukungan pangan mula diwenehake ing wilayah-wilayah ing ngendi wong-wong kasebut manggon kanthi kuat miturut pandhuane Presiden Yavaş.

Mustafa Koç, Kepala Departemen Polisi Perbandaran, nyatakake yen tumindak disinfeksi ing wilayah ing endi petugas kertas, sing manggon ing wilayah Şirindere ing Kecamatan Çiğdem, menehi informasi ing ngisor iki:

"Iki minangka papan ing sekitar 600 kolektor kertas. Kolektor kertas uga dadi klompok resiko paling gedhe kanthi individu lan nyebabake ancaman panularan lan panyebaran virus. Kanggo alasan iki, kita wis nglarang nglumpukake kertas. Kita wis nglumpukake kolektor kertas minangka kotamadya. Kita wis nggawe sistem kanggo nyukupi panganan karo kulawargane esuk lan sore saben dinane. Kita bakal nyebarake panganan karo kulawargane menyang 5 wong sing manggon ing 200 wilayah sing beda-beda. Kita ora ngilangi area sing ana ing kono lan kertas sing diklumpukake saben dina. Miturut ilmuwan, wilayah sing paling dawa saka virus kasebut ana ing kertas. Nganti kita duwe solusi permanen, kita bakal nyegah korban lan ngilangi nyebarake risiko. "

Abdülkadir Aşık, sing mupangate bantuan pangan sing disiapake lan disebarake ing BELPA Cuisine, ujar, "Kita ora bakal ngumpulake kertas amarga virus. We are korban minangka kulawarga, nanging kotamadya mikirake kita lan ora ninggalake kita keluwen lan ngelak. Aku matur nuwun banget ing Metropolitan Municipality. "Kolektor kertas liyane Ceylan Avcı ujar," Kita ora ngempalaken kethokan lan kertas maneh. Kotamadya nggawa panganan kanggo kita lan nyemprotake biasa ing wilayah iki ”, matur nuwun kanggo Metropolitan Municipality.

Seyfettin Aslan, Kepala Dinas Kesehatan uga ujar manawa wis miwiti disinfeksi ing 10 wilayah ing endi kewan jalanan dening para penyayang kewan sukarela ing saindenging kutha.

Gampang UNTUK 65-TAHUN DAN SUBSCRIBER ING NGUTUS SAIKI ASKI

Perbandaran Metropolitan, sing ngenalake langkah-langkah anyar kanggo ancaman wabah kasebut, bakal miwiti ngetrapake banyu ing meter kertu pelanggan kediaman umur 65 lan luwih saka dina Selasa, 24 Maret.

Ing ruang lingkup layanan kasebut, sing bisa digunakake dening warga umur 65 lan luwih sing ora bisa metu kanthi nelpon Başkent 153 utawa (0312) 616 10 00, tim ASKİ bakal nindakake proses muatan banyu para pelanggan nggunakake meter banyu kertu ing alamat kasebut.

ASKİ, sing ngandhani langganan saben dina liwat pesen teks (sms) lan tandha, lan makarya kanthi 24 jam, mutusake nundha proses penutupan para pelanggan omah amarga penyakit epidemi sajrone 2 wulan. Direktorat Umum ASKİ, sing terus mbukak banyu kanggo 22 ewu pelanggan omah sing sadurunge ditutup banyu amarga utang sing ora dibayar, wis ngalih menyang sistem janjian kanggo operasi kasebut ing tengah 23 Maret. pelanggan www.aski.gov.t punika Ngumumake manawa sampeyan bisa nggawe janjian ing ASKI; Langganan, owah-owahan langganan, langganan konstruksi lan prosedur evakuasi pelanggan, pembatalan langganan, banding invoice, pangowahan kontes (aplikasi gagal gagal), priksaan invoice lan transaksi pembayaran uga bakal ditindakake kanthi online.

KUNCI MASS PENTAKSURAN ING TUTUP ING WULANG

Departemen Perlindungan lan Kontrol Lingkungan lan tim Departemen Estetika Kota, sing nindakake karya disinfeksi intensif ing institusi lan organisasi publik ing saindenging kutha, mbuwang kendaraan transportasi umum saben dinane.

Nalika tim Departemen Estetika Kutha nindakake reresik nganggo produk disinféktan khusus utamane ing dalan lan dalan utama, utamane ing perabot lan kendaraan kutha, ANKARAY, Metro lan EGO, taksi lan minibus kena disinfeksi saben dina kanthi dhawuhe Presiden Yavaş.

Nyariosaken manawa wis puas karo tumindak disinfeksi sing ditindakake ing rombongan minibus, Fatih Özden, sing dadi pedagang sing diisi, ujar, "Virus iki nyebabake masalah banget kanggo kita kabeh ing saindenging negara. Walikota Bpk Mansur Yavaş ndadekake kendharaan kita disinfeksi saben dina. Kendaraan kita ing kebersihan. Aku matur nuwun kanggo jenenge para pelaku toko. "Ender Yılmaz ujar," Kaping pisanan, kita bakal matur nuwun marang Mansur Yavas, Walikota Metropolitan kita sing disinfeksi. Disinfeksi kendaraan kita ditindakake saben dina, "ujare. Murat Karakoca ngandhakake yen kepercayaan masyarakat saya tambah akeh berkat jasa saka kotamadya Metropolitan lan ujar, "Wong-wong kita bisa numpak kendaraan kanthi aman. Matur suwun karo kotamadya lan Walikota Mansur Yavas ing upaya. "

Nerusake proses disinfeksi menyang taksi ing area Panyimpanan Teksi Taxi Kızılay Güvenpark, BELPLAS A.Ş. Toko-toko taksi sing matur nuwun kanggo tim pembersih menehi kepuasan karo layanan iki kayata

  • Dursun Göloğlu: "Minangka pembalap taksi, kita bakal matur nuwun kanggo Walikota Metropolitan Ankara Mansur Yavaş. Kendaraan kita kudu disemprotake nglawan virus saben dina lan disemprot saben dina. "
  • Ensari Güzelyurt: "Muga-muga sampeyan bakal ngrampungake dina iki. Kita seneng banget karo layanan iki. Kita pengin rampung saben dina kanggo awake dhewe lan pelanggan. "
  • Levent Altınok: "Kanggo ngladeni masarakat Ankara luwih apik, kita nuli lan ndhukung keputusan iki sing ditindakake dening masyarakat kita lan Perbandaran Ankara Metropolitan. Kita nyoba supaya bisa dadi pembalap taksi kanggo ngladeni warga Ankara kanthi luwih becik. Aku ngaturake matur nuwun kanggo kotamadya Ankara Metropolitan amarga menehi layanan iki. "

Perbandaran Metropolitan, sing nindakake disinfeksi terus saka kompleks olahraga menyang bangunan organisasi non-pemerintah, pelataran, unit militer, unit polisi, bangunan layanan kotamadya, rumah sakit lan boulevards utama, nindakake pakaryan disinfeksi kanthi alat atomizer ekologis ing Altındağ Önder Kejiranan lan wilayah slum ing ngendi warga Siria manggon kanthi temen.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar