Disinfektan Tangan Ditampa ing Stasiun Sistem Rail ing Ankara

Saniterer tangan dipasang ing stasiun sistem rel ing Ankara
Saniterer tangan dipasang ing stasiun sistem rel ing Ankara

Ing ambane langkah-langkah sing ditindakake marang koronavirus dening Perbandaran Ankara Metropolitan, mesin vending disinfectant wiwit dilebokake ing Stasiun Metro, ANKARAY lan Kabel Mobil kabel. Disinfectants karo sensor bakal dilebokake ing 100 poin kanthi aplikasi sing diwiwiti ing Sistem Rail, sing digunakake sacara ekstensif dening warga kanthi arahan instruksi saka Walikota Mansur Yavaş Ankara Metropolitan.


Perbandaran Ankara Metropolitan terus perang efektif nglawan koronavirus (COVİD-19).

Utami babagan kesehatan masarakat, Metropolitan Munisipasi nambah anyar kanggo langkah lan langkah sing ditindakake ing Kutha Ibukutha kanggo mbebayani penyakit lan virus. Kanthi pandhuan saka Mayor Metropolitan Mansur Yavaş, mesin vending disinféktan tangan sensor wiwit diselehake ing Metro, ANKARAY lan Stasiun Mobil Kabel.

KANGGO DIBUANG TO 100 POINS DI RAIL SISTEM

Mesin vendor disinféktan tangan sensor, sing wiwit diinstal ing stasiun umum ANKARAY lan Metro ing Kızılay, enggal dilebokake ing 43 poin total 11 Metro, 4 ANKARARAY lan 100 Stasiun Mobil Kabel ing Ibukutha.

Nggambarake mesin vending disinfectant tangan bakal dicenthang ing interval biasa, Haldun Aydın, Direktorat Umum Sistem Rel EGO, menehi informasi ing ngisor iki:

"Selaras karo keputusan sing ditindakake dening Pusat Manajemen Krisis sing digawe kanthi pandhuan kanggo Walikota Metropolitan Ankara Pak Mansur Yavaş, kita bakal nyelehake unit disinféktan tangan ing poin sing ana turnstil ing stasiun kita supaya bisa nglindhungi kesehatan warga kita sing nggunakake sistem rel ing transportasi umum. Kita miwiti sinau babagan perkara kasebut. Proses rapat bakal rampung ing kabeh stasiun kanthi cepet. Penumpang kita bisa lelungan kanthi nyirami tangane kanthi gratis. "

MODAL DIPANGGUH DENGAN APLIKASI BARU

Eyyüp Dereli, sing mikir manawa mesin vending disinfectant sing dilebokake ing Stasiun Metro kanggo kebersihan tangan minangka aplikasi sing dienggo, ujar, "Aku matur nuwun kanggo Walikota Metropolitan Mansur Yavaş amarga nindakake langkah kasebut. Aplikasi sing apik banget. Kita bakal menehi geger, kita bakal nyoba nyingkirake penyakit iki. Yen kita nindakake langkah-langkah kasebut, kita bakal ngatasi iki mung negara. "

Nalika tumindak disinfeksi lan ngresiki terus ing Stasiun Metro, warga negara sing nggunakake transportasi umum nuduhake pikirane babagan pakaryan Metropolitan Munisipal babagan kesehatan umum kanthi tembung ing ngisor iki:

  • Yeliz Basa: "Sanitizer tangan dadi ide apik banget. Panganggone disinfectants bisa uga rada panglipur. Aku pengin aplikasi iki dadi nyebar ing kabeh stasiun kanggo penumpang sing kudu nggunakake kereta api sepur. "
  • Murat Erdoğan: "Iku aplikasi sing penting banget babagan kesehatan. Keperluan kanggo duwe disinféktan iki utamane ing papan umum. Sampeyan uga kudu ing omah-omahé kita. Apik banget kanggo kotamadya kita nindakake karya iki. Thanks kanggo sing menehi kontribusi. "
  • Günel Nasibova: "We would like to thank Ankara Metropolitan Municipality for considering our health and implementing a application."
  • Kamuran Baykal: "Kita seneng banget karo Metropolitan. Iki app apik banget lan layanan sing apik. Paling ora, wong bisa ngrusak tangan lan mlaku tanpa kuman. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar