Pènget Kesadaran kanthi Lindhungi Sticker jarak ing AŞTİ

Peringatan kesadaran karo asma
Peringatan kesadaran karo asma

Perbandaran Ankara Metropolitan terus ngelingake warga kanthi ngetrapake langkah-langkah anyar kanggo pertempuran wabah koronavirus. Kanthi aplikasi anyar sing diluncurake ing ibukutha, stiker "tetep jarak sampeyan" dilebokake ing bangunan layanan kotamadya Metropolitan, utamane AŞTİ. Nyariosaken wiwit miwiti nyebar "stiker" kanggo pasar, Kepala Kantor Polisi Perbandaran Metropolitan Mustafa Koç ujar manawa target supaya nambah kesadaran ing warga kanggo kesehatan lan uga liya-liyane.


Perbandaran Ankara Metropolitan terus nglawan serangan wabah koronavirus kanthi cara anyar.

Terusake peringatan babagan akun media sosial, layar kutha lan poster kanthi telpon "HomeKal", kotamadya Metropolitan nyiapake stiker "njaga jarak" sampeyan kanggo nambah kesadaran.

APPLIKASI PERTAMA ING INS

Nempelake "stiker" kasebut ing AŞTİ, ing ngendi lalu lintas penumpang ngalami, kotamadya Metropolitan njamin para warga sing ngenteni antrian tiket ing ngarep kantor perusahaan perusahaan bis menehi perhatian iki.

Nyariosaken karya disinfeksi terus ing AŞTİ kanggo kesehatan masarakat, Kepala Dinas Polisi Perbandaran Metropolitan Mustafa Koç nyatakake yen pengin nambah kesadaran ing antarane warga negara adhesives sing dilebokake ing lemah, lan ujar:

"Kita prihatin babagan studi disinfeksi ing perjuangan kotamadya Metropolitan kita nalika nyebarake koronavirus. Loro saka iku, kita nindakake perjuangan iki luwih maju lan nggarap kesadharan kanggo masarakat babagan pangayoman jarak sosial. Ana penurunan serius ing jumlah penumpang, nanging ing AŞTİ, kita nggawe "stiker" ing papan tunggu ing ngarep platform, lan sijine ing ngarep pengunjung. Bunder Kementerian Dalam Negeri diaktifake supaya bisa lenggah ing bis karo siji wong ing kursi kaping pindho lan ing mburi lan ngarep. Ana kabar iki kanggo perusahaan bus intercity. Kita tindakake implementasine liwat polisi lan pengawal keamanan. Perusahaan nduweni kerugian sing signifikan. Kanthi pandhuan saka Presiden kita, Mansur Yavaş lan kanthi keputusan Dewan Direksi BUGSA,, kita ngiringan tambang saka bis ing setengah saka metu saka AŞTİ. Kita ndeleng sensitivitas ing warga kita. Aku ngundang kabeh warga Ankara, tulung ing omah, njaga jarak sosial yen sampeyan metu, nyegah virus.

Mehmet Bingöl, sing kerja ing kantor penjualan tiket, nyatakake aplikasi anyar iki migunani lan ujar, "Stiker jarak sosial migunani banget. Kita nyuwun supaya bisa diajak karo ngadeg ing stiker supaya bisa nambah kesadaran kanggo penumpang. Perbandaran Metropolitan terus upaya kanggo nglawan virus ing A inTİ. Aku pengin ngucapake rasa marem marang Mansur Yavaş saka kene. "Faruk Çayan, sing lelungan menyang Denizli, negesake pentinge peringatan lan pancegahan," Dheweke nempatake kamera termal ing gapura tabung, aplikasi iki narik perhatian. Kanggo nglindhungi jarak sosial, aku nemokake aplikasi iki sukses banget, kanthi stiker dipasang ing jubin lan lif. Nalika tekan bis, pemilik perusahaan nyebarake topeng, Kotamadya Metropolitan nggawe kesadaran kanggo kabeh wong. Siji kursi kiwa ing bus kanggo jarak sosial. Aku percaya yen kabeh wong kudu ngati-ati, kita bakal ngatasi wektu-wektu angel kaya iki ”.

BEDHIRI PADHE ING MARKET

Sing nyatakake dheweke nyebarake stiker peringatan menyang pasar sing digunakake warga kanthi intensif, Kepala Departemen Polisi, Mustafa Koç, ujar manawa dheweke nelpon ing omah karo poster sing disiapake.

Koç, sing nliti tim polisi ing pasar ing ngendi aplikasi kasebut, menehi informasi ing ngisor iki:

"Ing ngleboke menyang pasar, kita terus 'mulih nalika rampung blanja' peringatan poster. Bunder liyane saka Kementerian Dalam Negeri ditransfer menyang kotamadya kita. Supaya tundhuk layang ideran sing nemtokake jumlah pelanggan sing bisa dideleng miturut meter persegi pasar, kita ngirim peringatan sing nuduhake kepiye pelanggan bisa mlebu ing lawang pasar. Kita uga nempel stiker 'njaga jarak sampeyan' ing lantai kanggo nyegah akumulasi ing ngarepe kasus kasebut. Kita pengin nggedhekake sinau kasebut ing saindenging Ankara. "

Ngandharake manawa ndeleng stiker nalika blanja, Tuncer Ömür ujar, "Mesthi ana jarak kanggo kesehatan. Aplikasi sing banget logis. Aku seneng banget babagan praktek njaga jarak jarak antarane para pelanggan nalika dagang ing kasir. Aku matur nuwun presiden lan kabeh sing menehi sumbangan. "

STIKER UNTUK GAMPANG

Pelekat kasebut, sing diwiwiti dilebokake ing bangunan layanan Perbandaran Metropolitan, uga ditrapake ing njero lif.

Ngutamakan kesehatan karyawan kanthi stiker kanthi peringatan supaya bisa nglindhungi jarak sosial, Metropolitan Munisipasi ngelingake 4 wong supaya bisa ngangkat lif kanggo nglawan penyakit. Başak Yılmaz saka staf Metropolitan ujar, "Aku wareg karo langkah-langkah sing dijupuk kanggo nglindhungi kesehatan personel. Aku matur nuwun kanggo sing menehi sumbangan, utamane Walikota Metropolitan Mansur Yavaş. "Esra Okkalı ujar," Aku seneng banget karo praktik jarak sosial sing diwiwiti ing Munisipalitas ". Osman Özcan ujar manawa dheweke mikir yen stiker sing ngemot peringatan jarak sosial kanggo kesehatan, lan ujar, "Aku nemokake praktik ayo nglindhungi jarak sosial sing diwiwiti dening kotamadya kita amarga penyakit epidemi".

Stiker lokasi bakal ditrapake ing Stasiun Metro lan ANKARAY, sing mlaku-mlaku warga saben dina, ora suwe.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar