Aydın Denizli Motorway menyang Tender

aydin maritime dalan arep tender
aydin maritime dalan arep tender

Direktorat transportasi Umum TR lan transportasi infrastruktur TR


Proyek Aydın-Denizli Motorway, kanthi model transfer-oper-transfer, pengumuman tender kanthi cara penawaran tertutup ana ing antarane kabeh penawaran

SUBJEK TENDER Keuntungan Keuntungan TENDER JAMINAN JAMINAN TENDER TARIKH / WAKTU
Proyek motor Aydın-Denizli bakal dibangun kanthi cara nampa tawaran tertutup ing antarane kabeh penawaran kanthi model Build-Operate-Transfer (BOT). 50.000 TL (Sèket ewu Turki

pound)

25.000.000 TL (Rong puluh lima yuta

Lira Turki)

12 / 05 / 2020

10: 30

1- "Projek Jalan Raya Aydın-Denizli", miturut proyek lan spesifikasi teknis sing ana ing Spesialisasi Administratif, tender kanggo konstruksi, operasi lan transfer karya ing kerangka tata cara tata cara lan prinsip sing ditemtokake ing UU Nomer 3996 lan keputusan Dewan Menteri sing cacahe taun 2011/1807; Ing tanggal 12/05/2020, jam 10:30 ing Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur, Direktorat Umum Jalan Raya, Yücetepe / ANKARA A-Blok Entre lantai bakal dianakake miturut prosedur nampa tawaran tertutup ing antarane kabeh penawaran ing ngarsane Komisi Komisi.

2- SUBJEK TENDER: Kabeh jinis Financing, projecting, konstruksi, operasi, wektu operasi Ing pungkasan pangopènan, pamulihan lan kontrak, dalan gedhe bakal ditransfer menyang Administrasi kanthi bebas saka utang lan komitmen, dijaga, digunakake, bisa digunakake lan gratis.

3- Penawaran; Tanggal 30/03/2020, dheweke bisa ndeleng dosis gratis kanthi gratis ing Direktorat Jenderal Direktorat Umum Jalan Raya, Departemen Administrasi Bisnis, B-Block Lantai: 3. Rega dodolan dosis murah (Klebu VAT)

Minangka 50.000 TL (Sèket Puluh ewu Lira Turki). Penawaran sing pengin melu tender kasebut bakal bisa nampa file tender kanthi nglamar menyang Direktorat Jenderal Direktorat Jenderal Direktorat Umum, kanggo nampa panampa, sawise setor rega file menyang Direktorat Jenderal Direktur Akuntansi, Akun Akhir lan Laporan.

4- Jumlah Jaminan sementara kanggo karya subjek yaiku 25.000.000 TL (Dua puluh lima yuta Liras Turki). Nilai sing bakal ditampa minangka jaminan wis ditemtokake ing Artikel 6 spesifikasi Administratif.

5- Tawaran bakal dikirim menyang Direktorat Jenderal Direktorat Umum Jalan Raya, Departemen Administrasi Bisnis, B-Blok Lantai: 7 Direktorat Komisi Komisi kanthi tangan utawa nganggo mail, diwiwiti kaping 10 (pitung) dina wiwitan sadurunge tanggal tender. Tawaran sing dikirim sawise dina lan jam sing ditemtokake lan kiriman telat ora bakal ditampa. setelan wektu ing Turki Radio lan Televisi (TRT), setelan jam iku Authority penting.

6- Kahanan sing kudu digoleki ing wong sing bakal melu tender kasebut ditemtokake ing Spesifikasi Pentadbiran kanggo pakaryan.

7- Pakaryan ing ndhuwur kasebut bakal ditindakake sesuai karo prosedur lan prinsip sing ditemtokake ing UU No. 3996 lan Keputusan Dewan Menteri sing nomer 2011/1807.

8- Manajemen bebas nindakake tugas utawa ora lan amarga kebebasan Administrasi iki, para penawar ora bisa njaluk panjalukan saka Administrasi kanthi jeneng apa wae.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar