Pernyataan Penting kanggo Topeng lan Respirator saka Menteri Pekcan

panjelasan penting kanggo topeng lan respirator
panjelasan penting kanggo topeng lan respirator

Menteri Perdagangan Ruhsar Pekcan nyatakake yen ing jero langkah-langkah sing ditindakake kanggo coronavirus jinis anyar (Kovid-19), dheweke nyetel ulang pakaryan adat sing ditrapake kanggo topeng lan respirator medis lan pajak adat sing ditrapake kanggo etil alkohol sing digunakake ing produksi cologne.


Menteri Pekcan, ing statement sing ditulis saka akun Twitter dheweke, nyatakake yen ing jero langkah-langkah sing ditindakake Kovid-19, dheweke ngilangi pajak khusus sing ditrapake minangka 20 persen kanggo topeng medis sing bisa digunakake kanggo nyukupi kebutuhan sing bisa uga muncul lan kanggo njaga keamanan pasokan.

Nggambarake yen mbusak 13 persen pajak tambahan sing ditrapake kanggo piranti pernapasan kayata ventilator lan konsentrasi oksigene, Pekcan ujar, "Kajaba iku, kanggo para industrialis cologne lan disinfectant sing ngasilake pajak kasejah 10 persen, sing saiki digunakake minangka bahan mentah ing produksi cologne lan disinfectant. We ngreset. Muga-muga keputusan Presiden, sing kalebu owah-owahan ing keputusan regol impor sing ditindakake sajroning langkah-langkah koronavirus lan diterbitake dina iki, bisa migunani. " digunakake ungkapan.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar