BASDEC ing Inggris kanggo Kolaborasi Anyar ing Pertahanan lan Penerbangan

basdec ing england kanggo kolaborasi anyar ing pertahanan lan penerbangan
basdec ing england kanggo kolaborasi anyar ing pertahanan lan penerbangan

Bursa Space Defense and Aviation Cluster (BASDEC), sing digunakake ing sangisore ruangan Bursa Chamber of Commerce and Industry, melu ing rapat rapat lan bisnis Inggris bilshal 2020 sing diatur dening Dinas Perdagangan Internasional saka Menteri Luar Negeri Inggris ing Manchester, Coventry, Oxford lan London.


BTSO, organisasi atap ing dunia bisnis Bursa, terus dadi kegiyatan kanggo pasar ekspor anyar ing pertahanan lan penerbangan. BASDEC, sing nyawiji perusahaan Bursa karo perusahaan anjog ing operasi pertahanan lan penerbangan ing pimpinan BTSO, terus dadi kegiatan ing pasar manca tanpa istirahat. BASDEC, sing melu pameran sing cocog lan organisasi B2B ing bawana beda, yaiku mandheg ing Inggris iki. Ing rapat-rapat bisnis lan panel sing diselenggarakake dening Dinas Perdagangan Internasional saka Menteri Luar Negeri Inggris, dheweke nyedhiyakake informasi babagan ekonomi Bursa lan kemampuan produksi teknologi perusahaan-perusahaan BASDEC.

IT wis GAMPANG ORGANISASI

Presiden BASDEC Mustafa Hatipoğlu ujar manawa ana luwih saka 120 perusahaan ing kluster sing digunakake ing Bursa Chamber of Commerce and Industry. Hatipoğlu nyatakake manawa perusahaan melu program adil ing Turki lan ing luar negeri ing ruang lingkup UR-GE lan kegiatan kluster sing ditindakake ing pimpinan BTSO, lan manawa program Inggris, sing duwe rapat-rapat penting ing industri pertahanan lan penerbangan, pancen produktif. Hatipoğlu negesake manawa potensial Bursa ing lapangan penerbangan lan pertahanan dituduhake kanthi rinci ing perjalanan bisnis Inggris.

PRESENTASI BURSA lan BASDEC IN OXFORD

Ngandharake manawa perusahaan sing dadi anggota BASDEC wis suwe banget, ing titik pertahanan lan penerbangan, Hatipoğlu terus, "Platform kita terus kerja kanggo nguatake daya saing sektor strategis ing Bursa, sing duwe pengalaman produksi ing macem-macem lapangan kayata sektor otomotif, mesin lan tekstil. Sajrone kunjungan Inggris atas jenenge BASDEC, kita nyedhiyakake informasi babagan panggonan perusahaan BASDEC ing industri pertahanan Turki lan pangembangan sajrone 7 taun kepungkur. Minangka bagéan saka program kasebut, nalika kita nemoni perusahaan saka macem-macem sektor pertahanan lan penerbangan, kita nate nuduhake informasi kanggo pihak BTSO lan BASDEC ing panel sing ditindakake ing Oxford. Ing program UK nanging uga visit Hartwell Campus, kita dirawuhi reception déning Ambassador Turki Umit Yalcin. Program kasebut, sing cekap kanggo BASDEC, pertahanan Angkasa lan klompok penerbangan sing terus aktifitas ing pamimpin BTSO, bakal dilanjutake ing jaman sing bakal teka. "


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar