Ukuran Anyar sing dijupuk kanggo Virus Coronary ing Ibukutha

Langkah anyar sing dijupuk kanggo coronavirus ing ibukutha
Langkah anyar sing dijupuk kanggo coronavirus ing ibukutha

Perbandaran Ankara Metropolitan wis waspada karo kabeh unit ing lingkup nyerang koronavirus. Kanthi pandhuan saka Walikota Metropolitan Mansur Yavas, mula keputusan pancegahan anyar diakoni. Regane sewa sing dijupuk saka bisnis sing diduweni dening Metropolitan ditundha sajrone rong wulan. Nalika Şefkat Evleri kalebu ing program disinfeksi saben dina, para perdana Maret Bioskop Ibukutha dijupuk tanggal mengko. Kanggo nyegah wong akeh kedadeyan lan nyegah virus, panguburan warga kanthi panguburan bakal ditindakake tanpa nunggu shalat wektu. Tim pembersihan Metropolitan; Iki terus kegiatan disinfeksi ing museum, lembaga kesehatan, pendengaran, organisasi non-pemerintah, lembaga umum, rumah sakit, pusat perawatan wong tuwa, klub olahraga, minibus lan taksi.


Munisipal Metropolitan wis waspada karo kabeh unit amarga wabah koronavirus.

Badan Koordinasi Kesehatan, sing ditetepake miturut arahan Wakil Sekretaris Jenderal Mustafa Kemal Çokakoğlu miturut dhawuhe Walikota Metropolitan Mansur Yavaş, nderek disinfeksi lan sterilisasi 7/24. Metropolitan Municipality, sing fokus ing kegiatan kebersihan, ngenalake langkah-langkah anyar.

EASE RENT DARI PRESIDEN YAVAŞ UNTUK KARYA

Metropolitan Municipality, sing ngelingake warga liwat layar kutha, spanduk lan papan reklame, kalebu akun media sosial, terus ngetrapake langkah-langkah anyar kanggo nglawan penyakit.

Walikota Metruritan Ankara Mansur Yavaş ngumumake kanthi woro-woro saka akun media sosial manawa penghasilan sewa saka bisnis sing diduweni dening Metropolitan ditanggepi rong wulan. Kanthi keputusan kasebut, pajeg diwenehake kanggo bisnis sing kalebu kotamadya Metropolitan lan perusahaan afiliasi lan gabungan sing nandhang kesulitan kanggo mbayar.

Ukuran anyar lan dekorasi wis dibuktekake

Greater Munisipalitas, sing nambah langkah-langkah kebersihan kanggo kesehatan masarakat; klebu 5 Omah Welas ing Etlik, Ruzgar, Varlik, Ulus lan Onkologi, ing ngendi pasien lan sedulure tetep, ing program disinfeksi saben dinane.

Nalika premium teater Modal ditundha nganti tanggal mengko, langkah-langkah anyar ditindakake kanggo ngindhari wong akeh lan nyebar virus. Nalika kendharaan panguburan disemprotake, panguburan bakal dikubur tanpa nunggu sholat wektu, sesuai karo panjaluk warga sing duwe panguburan.

Panyebaran lan Konsep STERILISASI 7/24

Departemen Perlindungan dan Kontrol Lingkungan BELPLAS A.Ş. Nalika timnya terus mlaku awan lan wengi ing saindenging kutha, dheweke uga nindakake tumindak disinfeksi ing kendaraan transportasi, minibus lan taksi saben dinane.

Kanthi kaputusan saka Kementerian Pendidikan Nasional, sawise istirahat latihan antara 16-30 Maret, kapadhetan penumpang mudhun ing bus, ANKARAY, Teleferik lan EGO, dene Direktorat EGO Umum terus praktik saben dina utamane ing wayah esuk lan jam layanan bis esuk lan sore.

Faruk Kalender, Anggota Dewan Majelis Umum Kerajinan lan Mobil Ankara Umum, ujar "Matur nuwun kanggo kotamadya kita lan sing menehi sumbangan kanggo kesehatan wong lan pedagang dagang". Matur nuwun kanggo layanan iki. Kita seneng banget karo praktek iki, sing wis ditindakake kanthi nganggep kesehatan lan kesehatan para pelanggan. "

Sincan Chauffeurs lan Presiden Federasi Automobil Isa Yalçın ngucapake matur nuwun kanggo Walikota Metropolitan Mansur Yavaş amarga karya penundaan sing ditindakake utamane ing perhentian minibus, utamane Güvenpark, Bentderesi, lan Sincan.

"Amarga saka epidemi ing jagad iki, kita ana ancaman ing negara kita lan kita penting banget babagan iki. Mugi-mugi Allah kepenak karo Walikota Metropolitan. Kendaraan kita wis rampung disinfeksi. Iki penting banget ing babagan kesehatan lan kita uga bakal ngrusak kendaraan kita. "

Nalika pakaryan kabersihan diawasi tim Jurusan Kepolisian Metropolitan Metropolitan terus; Panjaluk kuman disinfeksi musium, institusi kesehatan, hotel, kamar pendengaran, bangunan organisasi non-pemerintah, lembaga umum, omah-omah perawat, pusat perawatan wong tuwa lan klub olahraga ora ditolak. Tim Departemen Estetika Urban nindakake karya pembersihan kanthi teliti ing papan budaya lan sejarah, utamane ing dalan, dalan lan boulevards, ing wilayah umum lan papan rekreasi.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.


Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar